Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după acuzele primite de la doamna Gabi

Adelina a plâns după ce doamna Gabi a spus, în emisia live, că Marius i-ar fi atins posteriorul cu palma. Tânăra a negat, însă după emisiune a cedat.

colaj de imagini cu adelina de la mireasa sezon 3 Galerie
Adelina a plâns după ce doamna Gabi a spus, în emisia live, că Marius i-ar fi atins fundul cu palma. Tânăra a negat, însă după emisiune a cedat | Antena 1

Adelina s-a retras în dormitor și a început să plângă. Doamna Mihaela a mers să o consoleze, iar tânăra a afirmat că îi este dor de familie.

Chiar dacă Marius a negat faptul că ar fi făcut un gest nepotrivit și mama lui l-a susținut, Adelina nu a fost crezută de Ana. Și Alexandru, când a fost întrebat dacă fata poate minți, a afirmat că ia în calcul această posibilitate.

Cu toate acestea, Alina și Andrada i-au ținut partea când au văzut materialul. Alina a susținut că se afla lângă ei și Marius i-ar fi atras atenția asupra unei pete, însă fără să o atingă.

”Am spus că vreau să cunosc băieții. Aș vrea un date cu Petrică, Mohamed, dar cu siguranță nu pentru ceva mai mult. Chiar mi-am dorit din tot sufletul să vin și să găsesc pe cineva aici. Îmi doresc în continuare să găseasc acel om.”, a spus Adelina la testimoniale.

Citește și: Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Cine sunt fetele care i-au atras atenția lui Alexandru

Adelina, cu ochii în lacrimi și în live

În emisia live, concurenta a recunoscut că este o perioada grea, de adaptare. Majoritatea concurenților încep să resimtă tensiunile din casă, iar discuțiile legate de relația ei cu Alexandru par să o fi afectat pe Adelina.

De asemenea, după ce Ion, care spunea că vrea să o cunoască, s-a reorientat către Raluca, Adelina a cedat și crede că locul ei nu este în show.

”A fost o perioadă destul de grea pentru mine aici. Am simțit cum toată lumea mă atacă. Mi s-a spus că am un suflet rău. Le mulțumesc din suflet celor de acasă pentru că m-au votat.”, a zis concurenta, care a mers la mame și le-a rugat să o nominalizeze.

Cine este Adelina de la Mireasa sezon 4

Adelina s-a născut pe 29 septembrie 1998 la Orșova. I se mai spune și Alexandra, dar nu e prenumele din buletin. Își dorește să i se spună așa pentru că pe bunicul ei îl cheamă Alexandru și au o relație specială.

Citește și: Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Drama Ralucăi Fat a emoționat concurenții. Nu a putut să-și rețină lacrimile când povestea

Concurenta de la Mireasa sezon 4 a urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic. După absolvire a decis că nu dă la facultate, așa că s-a angajat la un hotel din Timișoara, ca ospătar.

După câteva luni, a plecat în Germania, la mătușa ei. La muncă i-a plăcut, dar nu s-a acomodat cu clima, în plus nu avea prieteni, nu era viața ca în România. În luna august a acestui an a decis să se întoarcă acasă.

Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Cine sunt fetele care i-au atras atenția lui Alexandru... Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Marius au fost la întâlnire. Cum a decurs date-ul celor doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x