Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Adelina și Seba, contre cu nuanțe de gelozie. Ce și-au reproșat cei doi

Adelina și Seba au afirmat, în Gala Mireasa din 18 septembrie, că vor să se cunoască mai bine. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, băiatul îi mărturisea Anei că nu o mai ”suportă pe Adelina”.

colaj de imagini cu adelina si seba de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina și Seba au afirmat, în Gala Mireasa din 18 septembrie, că vor să se cunoască mai bine. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, băiatul îi mărturisea Anei că nu o mai ”suportă pe Adelina” | Antena Stars

Cu puțin timp înainte de acest moment, Adelina i-a reproșat concurentului de la Mireasa sezon 4 că nu a salutat-o atunci când a ajuns în casa mamelor și a fetelor.

Ce și-au reproșat Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4

”Puteai să vii tu, să mă iei de gât. Tu aștepti ca toată lumea să vină la tine”, a încercat să explice băiatul. ”Da, să te salut când tu erai cu o fată de gât. Ce vrei, să vin să mă bag între voi?!”, a venit replica Adelinei.

”Vrei ca lumea să-ți fie la picioare. Crede-mă, am fost singurul băiat care a vrut ceva cu tine.”, a spus Seba. Fata i-a mulțumit și i-a transmis că va ține cont de sfaturile lui.

”Atâta timp cât tu vii în casă și nu-mi spui un ”bună”, ce vrei să fac? În loc să vii la mine să mă saluți, tu ești ocupat. Dacă ești ocupat, fii în continuare.”, a mai zis Adelina, care a adăugat că nu putea merge la el când el se afla în prezența altei tinere.

”Dacă te duci la toate, du-te la toate, nu mai veni la mine”, a strigat ea după ce Seba i-a replicat că nu-l place și a părăsit livingul din casa băieților.

Câteva minute mai târziu, el a mers în bucătărie, unde a afirmat că nu o mai suportă pe Adelina: ”Vorbește numai prostii. Am fost singurul băiat care am fost alături de ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada au intrat împreună în baie. Avertismentul a venit imediat... Mireasa sezon 4, 21 septembrie 2021. Victor și-a ieșit din minți după comentariile bunicii Lenu despre Andrada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x