Antena Căutare

Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, imagine rară la piscină, de ziua băiatului. Cum au arătat foștii câștigători

În familia Nemeș a fost sărbătoare: ziua lui Petrică. Cu ocazia aniversării sale, soțul Elei a primit o mulțime de urări.

Ela și Petrică Galerie
Petrică, fostul câștigător al sezonului 4 Mireasa, și-a sărbătorit ziua de naștere cu soția lui, Ela | Antena 1

Cea mai emoționantă urare primită de Petrică a fost, desigur, cea venită din partea soției sale:

„La mulți ani, inimioara mea! Mulțumesc că exiști și că ești al meu. Te iubesc mult, dragostea vieții mele!”, a scirs Ela pe Instagram, în dreptul unei fotografii de la nunta din finala sezonului 4 Mireasa.

Ela și Petrică au sărbătorit aniversarea tânărului la piscină, iar frumoasa brunetă s-a lăsat fotografiată în costum de baie, în brațele soțului său.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, ipostază romantică în lift. Cum s-au postat cei doi câștigători pe Internet

Cum s-au fotografiat Petrică și Ela la pisicină

„La mulți ani, soțul meu iubit!”, a scris Ela pe contul ei de Intagram, în dreptul unei imagini de la piscină.

„Mulțumesc, scumpa mea soție!”, a răspuns Petrică Nemeș.

Cei care i-au plăcut în sezonul 4 Mireasa au avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi și l-au felicitat pe tânăr pentru adăugarea încă unui an în buchetul vârstei lui.

„Mulțumesc mult, tuturor pentru frumoasele urări și mesaje! La fel vă doresc și vouă tot binele din lume!”, le-a transmis fostul cîștigător Mireasa celor care i-au făcut urări cu ocazia aniversării.

Citește și: Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, apariție imperială la un eveniment special. Cum s-au afișat cei doi soți

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ela din sezonul 4 Mireasa a povestit pe rețelele sociale care este starea ei de sănătate, la aproape 6 luni de la pierderea unei sarcini.

În luna ianuarie 2023 Ela și Petrică dădeau erau în culmea suferinței, când tânăra anunța pierderea sarcinii. Treptat, cei doi și-au revenit și și-au reluat cursul firesc al vieții. Fosta câștigătoare a sezonului 4 Mireasa a ținut să demonteze zvonurile apărute în online, care spuneau că nu ar mai putea face copii. Soția lui Petrică a publicat pe Instagram un mesaj, prin care a transmis că este perfect sănătoasă, că prima sarcină a pierdut-o din cauza stresulului și că poate concepe în continuare copii.

„Sunt anumiți factori care duc la pierderea unei sarcini. Stresul de zi cu zi. Asta mi s-a întâmplat și mie. Dar sunt perfect sănătoasă. Nu mi-a zis nimeni că nu pot face copii. Nu mă chinui să fac copii și nu pot. Deci nu știu unde ați auzit și cine v-a zis vouă treaba asta, dar am ținut să lămuresc totul și să nu credeți că sunt defectă sau ceva mi s-a întâmplat. Pur și simplu când o fi să fie din nou o să fie. Mă așteptam ca femeile să înțeleagă treaba asta. S-a întâmplat femeilor care au deja acasă un copil să piardă o altă sarcină, deci dacă pierzi o sarcină, asta nu înseamnă că nu mai poți să faci copii . Așa că v-aș ruga să nu-mi mai duceți grija, pentru că nu am primit niciodată niciun diagnostic că nu aș putea face copii. Eu în general îmi văd așa de treabă, nu-mi dau cu părerea”, a spus Mihaela Nemeș pe contul său de Instagram.

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său: „Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”

De asemenea, tânăra a dezvăluit că familia ei are o părere foarte bună despre viața pe care o duce aceasta în Baia Mare, dar și despre relația pe care o are cu Petrică. Încă din emisiune, părinții Elei erau de acord cu relația dintre fiica lor și Petrică, semn că acesta a ajuns la inima socrilor rapid.

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea vizibil entuziasmată și fericită.

Mireasa, sezon 7. Dani a tachinat-o pe Anemona. Cum a reacționat Daiana... Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Maria și Antonio, discuție tensionată înainte de Finală: „Mai bine mă tratezi aiurea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x