Antena Căutare

Mireasa sezonul 4. Ela și Petrică, ipostază romantică în lift. Cum s-au postat cei doi câștigători pe Internet

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, și-au luat prin surprindere prietenii virtuali cu o ipostază romantică din lift. Iată cum s-au fotografiat tinerii.

Colaj cu Ela și Petrică din sezonul 4 Mireasa în Marea Finală Galerie
Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, și-au luat prin surprindere prietenii virtuali cu o ipostază romantică din lift | Antena 1

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, sunt mai fericiți ca niciodată. Deși au trecut prin momente dificile când tânăra a pierdut sarcina, se pare că acum cei doi au reușit să depășească cu bine peste toate momentele grele.

Povestea lor de iubire este plină de clipe frumoase, dar și de obstacole. Aceștia s-au cunoscut în casa Mireasa, iar începutul relației a fost unul complicat. În timp ce Ela încerca să-i atragă atenția partenerului său, Petrică își dorea să cunoască o altă fată.

Citește și: Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, apariție imperială la un eveniment special. Cum s-au afișat cei doi soți

Tânărul și-a dat seama într-un final că Ela este aleasa inimii. Nu a stat prea mult pe gânduri și a sărutat-o pasional. Mai mult, cei doi au decis să se căsătorească în Marea Finală a show-ului matrimonial pe care au și câștigat-o.

În prezent, Ela și Petrică formează unul dintre cele mai puternice cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Deși nu au mai apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor, aceștia sunt foarte activi în mediul online.

Cum s-au fotografiat Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, în lift

De curând, Ela și Petrică s-au decis să își uimească susținătorii cu o nouă postare. Cei doi s-au fotografiat în lift într-o ipostază romantică, iar mai apoi au publicat-o în mediul online pentru a încânta privirile tuturor.

Cu zâmbetul pe buze și părul prins, tânăra s-a lăsat pozată în timp ce își îmbrățișa soțul. De asemenea, din fotografie se poate observa faptul că momentele grele și-au pus amprenta asupra Elei, care a slăbit considerabil.

Citește și: Mireasa sezon 4. Petrică și Ela Nemeș, imaginea romantică pe care au postat-o. Cum l-a alintat aceasta pe bărbat

„Iubirea mea!”, a scris fostul câștigator al sezonului 4 Mireasa în dreptul imaginii.

Un lucru este cert, sentimentele Elei sunt foarte puternice pentru Petrică, la fel și în cazul tânărului pentru soția lui. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, iar pierderea sarcinii i-a unit și mai mult.

Ce părere au părinții Elei despre relația pe care o are fata lor cu Petrică

Ela a povestit la Mireasa: Confesiuni că a primit vizite de la familia sa de când s-a mutat alături de partenerul său: „Dacă n-am mai fost de jumătate de an acasă mi-e foarte dor de ele, pentru că le simt lipsa. A fost o ruptură bruscă pentru mine, eram foarte apropiată de surorile mele și deodată s-a schimbat tot în viața mea.”

De asemenea, tânăra a dezvăluit că familia ei are o părere foarte bună despre viața pe care o duce aceasta în Baia Mare, dar și despre relația pe care o are cu Petrică. Încă din emisiune, părinții Elei erau de acord cu relația dintre fiica lor și Petrică, semn că acesta a ajuns la inima socrilor rapid.

„Familia mea este foarte fericită pentru mine. Părinții mei sunt liniștiți și împăcați sufletește, chiar dacă am plecat atât de departe, ei știu că sunt lângă un băiat bun.”, a mai adăugat ea vizibil entuziasmată și fericită.

Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. Maria și Antonio au fost amendați. Fata a susținut că a fost provocată să vorbească fără ... Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x