Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Dani a tachinat-o pe Anemona. Cum a reacționat Daiana

La primele ore ale dimineții Dani avea chef de glume. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini cu el, Daiana și Anemona.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Dani a tachinat-o pe Anemona la primele ore ale dimineții | Antena 1

Dani a trezit-o pe Anemona și a tras-o de picior, gest taxat imediat de Daiana. Logodnica tânărului a sărit în apărarea Anemonei și i-a cerut lui Dani să o lase în pace.

Daiana: Las-o, iubire!

Dani: Ai făcut ca o mamă căreia i-am deranjat puiul. Lasă-mi copilul să doarmă!

Daiana: Da! De ce ai tras-o așa? Eu trag pe altul așa?

Dani: Tu nu ții la glume de-astea! Tu te umpli de spume și de nervi. Așa o să-mi trezesc copiii dacă nu se duc la școală!

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Dani și Daiana au vorbit cu fanii emisiunii. Cum au reacționat când au primit mesaje

Ce a deranjat-o pe Daiana la gluma lui Dani

În emisia live de Mireasa, Capriciilile Iubirii Daiana a spus ce a deranjat-o la gestul logodnicului.

„Dimineața sunt somnoroasă. Nu prea râd. M-a deranajt faptul că nu știam dacă o să se enerveze ea. Eu m-aș enerva dacă m-ar trage cineva de picior dimineața”, a spus Daiana.

„Eu nu fac glume cu cine nu cred că ne permitem. Anemona este ce a mai rămas din doamna Loredana”, a spus Dani.

„Anemona e singura persoană cu care eu consider că am rămas apropiată după ce a plecat mama Loredana”, a spus Daiana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Finaliștii adresează întrebări membrilor familiei partenerilor. Ce curiozități au avut Dani și Vlad

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Finaliștii adresează întrebări membrilor familiei partenerilor. Ce curiozități au avut Da... Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, imagine rară la piscină, de ziua băiatului. Cum au arătat foștii câștigători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x