Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Maria și Antonio, discuție tensionată înainte de Finală: „Mai bine mă tratezi aiurea”

În emisia live de Mireasa de pe 6 iulie 2023 au fost difuzate imagini cu Antonio și Maria în timp ce discutau despre stările de supărare ale fetei. 

Colaj Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio, discuție tensionată înainte de Finală | Antena 1

Emisia live de Mireasa de pe 6 iulie a început cu precizarea că Dani și Daian lipsesc pentru că sunt la fantasy date. Ulterior, au fost difuzate imagini cu o discuție tensionată între Maria și Antonio.

Pentru Maria și Antonio ultimele zile din casa Mireasa par a fi greu de suportat. Fata i-a spus lui Antonio că nu își dorește ca mama ei să nu vină la nunta din finala de pe 10 iulie.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Finaliștii adresează întrebări membrilor familiei partenerilor. Ce curiozități au avut Dani și Vlad

Maria, abătută înainte de Marea Finală Mireasa

„Nu vreau să te superi pe mine pentru stările pe care le am, dar nu pot să-mi schimb gândurile”, a spus Maria, în timp ce stătea tristă pe canapea, în fața lui Antonio.

„Asta e cea mai mare pedeapsă. Să te văd pe tine supărată. Mă rupe pe interior. Mai bine mă tratezi aiurea, decât să te văd că stai așa”, a spus Antonio.

„Mai e foarte puțin și ne întoarcem la viețile noastre”, a spus Maria.

„Care viețile noastre? Eu mă întorc în Anglia și tu la copilul tău?”, a spus Antonio.

„Nu”, a răspuns Maria.

„Mă gândesc foarte tare la ce mă așteaptă când ies de aici”, a adăugat fata.

„Tu nu ai făcut nimic greșit. eu am greșit!”, a spus Antonio, referindu-se la incidentul de la petrecerea burlacilor

„Deja e o încărcătură emoțională foarte mare. Am două săptămâni de când nu-l văd pe Amir. Mă gândeam la ei mei acasă. Vâzând toate situațiile prin care am trecut. Am o stare proastă și când am o stare proastă zic nu la orice”, a spus Maria în emisia live de Mireasa de pe 6 iulie 2023.

Citește și: Când începe sezonul 8 Mireasa. „E un anunț oficial”. Simona Gherghe a oferit detalii despre noul sezon al show-ului matrimonial

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, imagine rară la piscină, de ziua băiatului. Cum au arătat foștii câștigători... Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Mihai și Hatice au vorbit cu viitoarele soacre. De ce a plâns tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x