Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Doamna Lenu a plâns când a aflat de sărutul lui Victor cu Andrada

Doamna Lenu a început să plângă în timp ce urmărea materialul cu sărutul dintre Andrada și nepotul său, Victor, de la Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu victor si andrada cand se saruta pe terasa mireasa Galerie
Doamna Lenu a început să plângă în timp ce urmărea materialul cu sărutul dintre Andrada și nepotul său, Victor, de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

Doamna Lenu nu se aștepta ca Victor să se răzgândească, mai ales că avea aprobarea ei.

”Oricum, când ajungem acasă, o aduc pe Anca la noi. Mergem în Poiană. Anca e așa... cuminte, nu e certăreață. Tocmai de aia drăguța, că a trecut printr-un eșec... Și acum o plac”, a zis doamna Lenu despre Anca.

Victor a mustrat-o pe doamna Lenu

După ce s-a terminat emisiunea, Victor a mers și a vorbit cu doamna Lenu. Acesta a mustrat-o pe bunica lui pentru că a folosit o exprimare nefericită la adresa Andradei.

În discuția cu Anca, doamna Lenu s-a referit la Andrada folosind cuvintele: ”Aia cu bube pe față?”.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ion le acuză pe fete că s-au sărutat între ele la petrecere. Reacția celor numite când au auzit

Lui Victor nu i-a picat bine acest lucru și a rugat-o pe bunica lui să nu mai vorbească așa despre cea după care i s-au aprins călcâiele. Doamna Lenu și-a cerut apoi scuze în fața Andradei.

Andrada și Victor s-au sărutat cu foc

O nouă idilă a apărut în casa Mireasa sezon 4, acolo unde Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada.

După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Citește și: Adelina a mers pe terasă și l-a luat de mână pe Alex. Ce i-a reproșat de față cu toată lumea. Fata spune că știe de la Isidora, dar aceasta neagă

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit.

Mireasa sezon 4. Ion le acuză pe fete că s-au sărutat între ele la petrecere. Reacția celor numite când au auzit... Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Adelina și Isidora, la cuțite. Alexandru a fost implicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x