Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Sabrina și-a făcut un tatuaj după despărțirea de Perneș. Ce a scris pe piele

Sabrina și Perneș nu mai formează un cuplu, a anunțat tânărul pe Instagram. La scurt timp, fosta concurentă a mers să se tatueze.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 la roasturile antenei 1 Galerie
Sabina și Perneș nu mai formează un cuplu, a anunțat tânărul pe Instagram. La scurt timp, fosta concurentă a mers să se tatueze. | Antena 1

Perneș a anunțat că el și Sabrina s-au despărțit. Deși nu se mai afișau împreună de ceva vreme și nici like-uri nu își mai doreau, se pare că ei nu erau doar mai discreți, ci aveau probleme.

În ziua de 6 decembrie 2022, Sabrina și Perneș au confirmat despărțirea, deși fata s-a rezumat la a distribui un mesaj.

”Uneori trebuie să accepți adevărul și să te oprești din a îți mai irosi timpul cu oamenii nepotriviți. Unii oameni nu realizeaza cât de mult ești lângă ei până nu dispari.”, a fost mesajul distribuit de Sabrina pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”

Momentan nu se știe de ce s-au despărțit și de când, pentru că Perneș nu a dorit să dezvăluie aceste lucruri.

”Bună, dragilor. Cred că a venit momentul să fiu sincer cu voi. Din acest moment, eu cu Sabrina nu mai formăm un cuplu. Nu o să vin cu mai multe lămuriri și am rugămintea să nu mă mai întrebați absolut nimic.

Nu mă întrebați de ce, nu mă întrebați care e motivul. Pur și simplu, de acum noi nu mai formăm un cuplu și as avea rugămintea nici voi să nu mă mai întrebați niciun lucru despre ea. Dacă aveți întrebări, dacă vreți să vedeți ce face, îi puteți scrie. Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu.”, a zis Perneș pe Instagram, cu ceva timp înainte de mesajul soției sale.

Sabina și-a făcut un tatuaj după despărțirea de tatuaj. Ce a scris pe piele

După ce a postat mesajul respectiv, Sabrina a mers să se tatueze. A scris pe piele ”răbdare” în limba engleză și le-a arătat internauților o parte din proces. Pe celălalt braț și-a făcut un alt tatuaj ”echilibru”.

Nu este primul tatuaj pe care fosta finalistă de la Mireasa sezon 5 îl are. Tânăra nu a explicat semnificația mesajului, însă mulți internauți cred că are legătură cu eșecul căsniciei cu Perneș.

Citește și: Mireasa sezon 5. Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui

Mireasa sezon 5. Mesajul postat de Sabrina după ce Perneș a anunțat despărțirea: ”Uneori...”... Mireasa sezon 6. Momentul în care Miruna și doamna Adriana s-au împăcat. Ce și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x