Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Momentul în care Miruna și doamna Adriana s-au împăcat. Ce și-au spus

Miruna și doamna Adriana au făcut pace după ce și-au spus cuvinte grele în timpul și după Gala de vineri, 2 decembrie 2022. Iată cum au reușit să se împace.

doamna adriana sta fata in fata cu miruna, care e tinuta in brate de cosmin de la mireasa sezon 5 Galerie
Miruna și doamna Adriana au făcut pace după ce și-au spus cuvinte grele în timpul și după Gala de vineri, 2 decembrie 2022. Iată cum au reușit să se împace. | Antena 1

În dimineața zilei de 6 decembrie, Cosmin și Miruna au avut o discuție pe canapea. Ulterior, a venit și doamna Adriana.

”Ia ridică-te de acolo”, i-a zis doamna Adriana Mirunei. Tânăra era tachinată de Cosmin, care o gâdilă pe canapea. Doamna Adriana i-a zis să o lase și fata s-a ridicat pentru a se împăca cu soacra sa.

Momentul în care Miruna și doamna Adriana s-au împăcat

”Ia, cum îmi zici tu mie că îți pare rău, ia vino și arată-mi. Dar din suflet, nu vrăjeală. Hai treci încoa.”, a zis doamna Adriana. Miruna i-a spus că nu știe să își ceară iertare. A urmat acest dialog:

Miruna: ”Chiar îmi pare rău, ce vreți....”
Adriana: ”Eu stau aici”
Miruna: ”Da, am zis că îmi cer iertare și mă simt prost... Da... Ce să mai zic?!”
Adriana: ”Te simți prost”
Miruna: ”Da, voiam să îți fac un cadou, să-ți fac o ramă cu o poză, apoi m-am gândit că mi-o refuzi...”
Adriana: ”Nu, nu o refuz, fă.” Imediat, mama lui Cosmin, care stătea cu mâinile în sân ca Miruna, s-a îndreptat spre fată și a îmbrățișat-o. Iubita lui Cosmin i-a răspuns la îmbrățișare.

”Îmi pare rău că am făcut ca turbatele iar.”, a afirmat Miruna. ”Stai, referă-te la tine, de ce vorbești la plural?”, i-a replicat imediat doamna Adriana.

”Tu nu-ți ceri iertare că ai zis că ai suportat prea multe din cauza mea?”, a mai vrut să știe tânăra. ”Păi am suportat. Nu îmi cer iertare, îți spun că-mi pare rău”, a spus și mama lui Cosmin.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 5. Sabrina și-a făcut un tatuaj după despărțirea de Perneș. Ce a scris pe piele... Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Valentin, ultimatum pentru Gabriela după neînțelegerile cu doamna Flori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x