Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Ada, discuție serioasă cu Sebaidin. Ce i-a zis pe terasă

Ada și Sebaidin încearcă să se cunoască. Pe terasă, fata i-a dat câteva sfaturi. La final, fiul doamnei Dorina i-a replicat ”Ada pare dezamăgită”, însă ea nu a mai spus nimic.

colaj de imagini cu ada si sebaidin de la mireasa sezon 6 Galerie
Ada și Sebaidin încearcă să se cunoască. Pe terasă, fata i-a dat câteva sfaturi. La final, fiul doamnei Dorina i-a replicat ”Ada pare dezamăgită”, însă ea nu a mai spus nimic. | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă, Ada s-a deghizat în Sebaidin și băiatul i-a purtat hainele. La un moment dat, după ce i-a studiat gesturile, Ada s-a supărat pe fiul doamnei Dorina și i-a zis să se schimbe.

În baie, unde se demachiau împreună, Ada i-a atras atenția asupra faptului că nu și-a dorit să ducă task-ul la bun sfârșit. Totuși, Sebaidin a intervenit la timp și a ajutat-o pe concurentă să-și exprime nemulțumirile pentru a se bucura de restul serii împreună.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Roxana era hotărâtă să se despartă de Paul, dar s-a răzgândit după ce s-a întâmplat la party

Ada și Sebaidin, discuție serioasă pe terasă

”Fac ce simt, asta vreau să fac. Am făcut ce am simțit. M-am și abținut puțin în privința ta. Am simțit să vin de mai multe ori la tine, dar nu am făcut-o pentru că... nu am vrut să mă grăbesc”, a zis băiatul.

Mai târziu, cei doi au discutat serios pe terasă. ”Ești nebună, în sensul bun.”, a spus tânărul și a întrebat-o ce vrea de la viața lui.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Inga și Andrei s-au despărțit. Băiatul a plâns în brațele fostei iubite

”Vreau să văd cât poți fi bărbat. Un bărbat nu știe doar să se joace, știe și să corecteze situații. Te joci, dar și Ada e bandită, își dă seama. Nu te poți juca cu două și să crezi că la un moment dat rămâi cu una.”, i-a zis Ada.

”Nu am avut ce să pierd sau să câștig pentru că nu am avut nimic. Dar pot avea.”, a explicat Sebaidin. Ada i-a recomandat să nu se mai joace cu situațiile și să fie mai atent la ce face. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Inga și Andrei s-au despărțit. Băiatul a plâns în brațele fostei iubite... Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Miruna și Cosmin au făcut schimb de roluri. Băiatul a stat trei ore încălțat cu sand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x