Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Ada, discuție serioasă cu Sebaidin. Ce i-a zis pe terasă

Ada și Sebaidin încearcă să se cunoască. Pe terasă, fata i-a dat câteva sfaturi. La final, fiul doamnei Dorina i-a replicat ”Ada pare dezamăgită”, însă ea nu a mai spus nimic.

colaj de imagini cu ada si sebaidin de la mireasa sezon 6 Galerie
Ada și Sebaidin încearcă să se cunoască. Pe terasă, fata i-a dat câteva sfaturi. La final, fiul doamnei Dorina i-a replicat ”Ada pare dezamăgită”, însă ea nu a mai spus nimic. | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă, Ada s-a deghizat în Sebaidin și băiatul i-a purtat hainele. La un moment dat, după ce i-a studiat gesturile, Ada s-a supărat pe fiul doamnei Dorina și i-a zis să se schimbe.

În baie, unde se demachiau împreună, Ada i-a atras atenția asupra faptului că nu și-a dorit să ducă task-ul la bun sfârșit. Totuși, Sebaidin a intervenit la timp și a ajutat-o pe concurentă să-și exprime nemulțumirile pentru a se bucura de restul serii împreună.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Roxana era hotărâtă să se despartă de Paul, dar s-a răzgândit după ce s-a întâmplat la party

Ada și Sebaidin, discuție serioasă pe terasă

”Fac ce simt, asta vreau să fac. Am făcut ce am simțit. M-am și abținut puțin în privința ta. Am simțit să vin de mai multe ori la tine, dar nu am făcut-o pentru că... nu am vrut să mă grăbesc”, a zis băiatul.

Mai târziu, cei doi au discutat serios pe terasă. ”Ești nebună, în sensul bun.”, a spus tânărul și a întrebat-o ce vrea de la viața lui.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Inga și Andrei s-au despărțit. Băiatul a plâns în brațele fostei iubite

”Vreau să văd cât poți fi bărbat. Un bărbat nu știe doar să se joace, știe și să corecteze situații. Te joci, dar și Ada e bandită, își dă seama. Nu te poți juca cu două și să crezi că la un moment dat rămâi cu una.”, i-a zis Ada.

”Nu am avut ce să pierd sau să câștig pentru că nu am avut nimic. Dar pot avea.”, a explicat Sebaidin. Ada i-a recomandat să nu se mai joace cu situațiile și să fie mai atent la ce face. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Inga și Andrei s-au despărțit. Băiatul a plâns în brațele fostei iubite... Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Miruna și Cosmin au făcut schimb de roluri. Băiatul a stat trei ore încălțat cu sand...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Maria și Antonio, câștigătorii sezonul 7 Mireasa, vor să plece în Anglia să muncească o perioadă. Iată când plănuiesc să părăsească țara.

Sambata, 30.09.2023, 17:40
Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

În mediul online circulă zvonul potrivit căruia Alex și Raluca de la Mireasa sezonul 6 nu mai formează un cuplu.

Sambata, 30.09.2023, 17:09
Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Alina a fost eliminată în Gala din 29 septembrie 2023. Băieții au votat-o în unanimitate pentru eliminare și pentru că a fost pe ultimul loc, fata a părăsit competiția.

Sambata, 30.09.2023, 10:56
Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Liviu de la Mireasa sezonul 8 a fost foarte nervos când a aflat că publicul a decis ca el să rămână în competiție. A avut o criză de nervi și chiar a părăsit platoul.

Sambata, 30.09.2023, 10:06
x