Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Roxana l-a anunțat pe Paul că nu mai formează un cuplu. Cei doi au spus că s-au despărțit când Simona Gherghe i-a întrebat ce au decis în pauza de publicitate.

paul si roxana la capriicile iubirii cand inca formau un cuplu Galerie
Roxana l-a anunțat pe Paul că nu mai formează un cuplu. Cei doi au spus că s-au despărțit când Simona Gherghe i-a întrebat ce au decis în pauza de publicitate. | Antena 1

Paul spune că Roxana l-a anunțat că vrea să se despartă de el. Decizia fetei vine după petrecerea de sâmbătă, când ea nu a convins-o pe Adina să oprească petrecerea, ba din contră. Ea i-a spus că nu o interesează petrecerea, cu toate că lui Paul i-a recunoscut că îi pare rău că nu va mai petrece timp cu el.

Paul și Roxana nu mai formează un cuplu

În emisia din 11 octombrie 2022, Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi ce se petrece între ei. Paul a încercat să explice faptul că nu mai formează un cuplu cu Roxana.

Ruptura a fost inițiată de concurentă, deranjată fiind de afirmațiile făcute de Paul la adresa prietenei ei, Adina, dar și din cauza nepăsării iubitului ei.

”I-am spus... ieri mi-a spus... doamne, mă doare și capul. Ieri mi-a spus că 50% părerea mea contează, 50 contează a Adinei”, a zis Paul.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit

Roxana a pus punct relației cu tânărul de la Mireasa sezon 6. ”M-am săturat. O ține tot timpul cu Adina. Ne încurcăm unul pe altul. Te-am încurcat degeaba. Nu vreau să te mai încurc”, a spus fata.

Zilele trecute, Roxana a punctat că nu îi place relația pe care o au în acest moment. Paul i-a replicat atunci că se oftică pentru faptul că se ceartă din nimicuri.

Concurenta voia să știe dacă el simte mai mult sau e doar atracție fizică: ”Ieri după gală am fost foarte gânditoare, mă gândeam la despărțire. Asta am vrut să comunic mai mult cu tine. Le-am zis că nu sunt ok, vreau să se deschidă ușile să știu asta și asta. Vreau să știu dacă ne vom comporta cum e normal”.

Paul i-a promis că va încerca să fie în alt fel și că o înțelege: ”Încerc să te iubesc. Noi dacă nu ne mai certăm, inevitabil va apărea asta. Cu timpul va fi dragostea mai mare”.

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit... Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca, foarte supărată: ”Nu vreau să mă mai cunosc cu nimeni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x