Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit

Raluca a fost deranjată de faptul că iubita lui Valentin, Gabriela, nu a curățat masa de machiaj după ce s-a aranjat. Și doamna Adriana a fost nemulțumită de întreaga situație.

gabriela si raluca de la mireasa sezon 6 pe canapea in 11 octombrie 2022 Galerie
Raluca a fost deranjată de faptul că iubita lui Valentin, Gabriela, nu a curățat masa de machiaj după ce s-a aranjat. Și doamna Adriana a fost nemulțumită de întreaga situație. | Antena 1

”Lăsați-mă cu dramele și victimizările mele, că nu vă merge cu mine. Să mă vedeți pe mine ce mahala fac.”, a zis Raluca. Doamna Adriana a dat de înțeles că există persoane care zâmbesc și sunt false.

Gabriela s-a simțit și mama lui Cosmin s-a enervat, aceasta a ridicat tonul și i-a explicat că nu e vorba despre ea. ”Știți cum s-a înțeles, că Gabriela nu adună pahare, nu face aia, nu face aia. Era discuția despre mine, niciodată nu s-a adunat după mine”, a spus Gabriela, care a mers la doamna Adriana pentru a discuta.

Raluca și Gabriela s-au certat din nou. De la ce a pornit totul

Mama lui Cosmin i-a spus că oamenii sunt inteligenți și vor înțelege despre ce e vorba, iar iubita lui Valentin i-a replicat că nu toți pot înțelege.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate

Câteva minute mai târziu, a urmat o discuție dură între Raluca și Gabriela. ”Fii frate asumată. Hai să fim victime.”, a zis Raluca și a îndemnat-o pe Gabriela să spună cu ce anume o instigă fetele.

Pe terasă, în aceeași zi, Adina, Raluca și Roxana vorbeau tot despre Gabriela. Cele trei o ironizau, iar fata nu a răspuns în niciun fel.

”Cred că de la mine a picat. Îmi e și frică să fac ceva. Chiar nu consider că Valentin m-a subestimat. Nu o să reproduc situațiile și vorbele care îmi sunt spuse, cei care se uită pe AntenaPlay știu despre ce vorbesc”, a zis Gabriela.

De cealaltă parte, Raluca a zis: ”Vreau să îmi cer scuze. Tuturor. Am văzut că e în trend. (...) De multe ori doar ascult, faptul că sunt în aceeași cameră nu înseamnă că sunt de acord. Și ele au spus multe la adresa mea. Și urechile mele aud multe.”

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Miruna și Cosmin au făcut schimb de roluri. Băiatul a stat trei ore încălțat cu sand... Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x