Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Deni a vorbit cu mama logodnicului, iar Viorel a avut o discuție cu mama fetei

În emisia live de Mireasa de pe 15 decembrie 2022 fanii emisiunii au văzut discuțiile pe care le-au purtat Deni și Viorel cu soacrele.

Colaj cu Deni și Viorel Galerie
După disensiunile de care au avut parte, Deni și Viorel au discutat cu posibilele viitoare soacre. | Antena 1

În dialogul cu mama lui Viorel, Deni a mărturisit că are emoții, iar doamna a mărturisit că-și dorea să discute cu ea de foarte mult timp.

Mai întâi, Deni a vrut să afle dacă mama lui Viorel consideră că tânărul poate renunța la exigență de dragul persoanei iubite.

Ce au discutat Deni și Viorel de la Mireasa cu soacrele

„Eu nu-l știu pe Viorel exigent. Eu pe tine te văd ok, dar tu ți-ai spus punctul de vedere în fața lui Viorel? Tu de ce nu ești deschisă? De ce nu comunici? Faceți activități împreună, comunicați”

„Considerați că va ține cont de părerea mea în privința job-ului?”, a mai întrebat Deni.

„Sigur că da! Te rog să îți impui punctul de vedere! Nici eu, nici taică-su nu suntem de acord cu așa ceva. Își dorește o familie și renunță la vechile obiceiuri”, a spus mama lui Viorel.

Viorel a vrut să afle de la mama lui Deni dacă are încredere în relația lor pe viitor, iar doamna a răspuns afirmativ. De asemnea, mama lui Deni a spus că este de părere că sunt pregătiți să se căsătorească în emisiune. De asemenea, mama lui Deni a spus că pe familia fetei nu o deranjează trecutul lui Viorel.

„Am observat o răceală față de Deni. Ne-am pus semne de întrebare de ce te-am văzut apatic”, a spus mama lui Deni, întrebată ce îl deranjează la Viorel.

Mama lui Deni a spus că și-ar dori foarte mult să fie alături de ei la nuntă, dar nu va putea din cauza serviciului.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Cosmin a vorbit cu mama logodnicei sale, iar Miruna a discutat cu sora logodnicului ... Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Roxana și Paul au vorbit cu viitoarele soacre. Ce au aflat tinerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x