Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Sora lui Cosmin a intrat în direct. Cum răspunde acuzațiilor lansate de tatăl Mirunei

În gala live de Mireasa de pe 2 decembrie 2022 Miruna, Cosmin și doamna Adriana au avut parte de momente dificile. Tatăl fetei a intrat în direct și a lansat niște acuzații, iar apoi sora lui Cosmin a avut și ea o intervenție telefonică pentru a demonta acuzațiile domnului Gheroghe.

Colaj cu Miruna și Cosmin de la Mireasa Galerie
Sora lui Cosmin a intrat în direct pentru a răspunde acuzațiilor lansate de tatăl Mirunei | Antena 1

După ce domnul Gheroghe a spus că a avut o discuție cu mătușa lui Cosmin și a considerat că aceasta a jignit-o pe Miruna, Mihaela, sora lui Cosmin, a avut o intervenție telefonică pentru a nega acuzațiile.

„Cum poate să spună tatăl ei că eu am jignit-o? Mi s-au părut momente nepotrivite. Nu înțeleg de ce acum s-a dat cum că noi ca familie nu o vrem pe ea. Daniela a avut și ea o reacție. În niciun caz nu a fost isterică. În primul rând ei au început cu întrebarea de ce a pus-o Cosmin pe Miruna într-o situație umilitoare cu întrebarea despre nuntă. Și Dana a spus și ea că poate au existat momente în care ne-a deranjat comportamentul Mirunei”, a spus Mihalea în direct la Mireasa.

Ce a spus Mihaela, sora lui Cosmin, în direct la Mireasa

Ulterior, Mihaela a dorit să i se adreseze direct Mirunei. Fiica doamnei Adriana i-a spus fetei că ea personal nu a mai dorit să trimită niciun pachet în casa Mireasa, în contextul în care Miruna a reproșat că familia lui Cosmin nu trimite nimic pentru amândoi, așa cum fac părinții ei. Mihaela a specificat că familia lui Cosmin nu a spus niciodată că nu este de acord cu Miruna.

„Miruna, mă deranjează anumite momente cu usturoiul cu lada. Eu o văd că are un suflet bun. Noi ca familie avem păreri. Nu am sunat, nu am contactat, nu am zis că nu suntem de acord cu ea. M-am luat puțin de mama pentru că mi s-a părut că îți ia mai mult apărarea. Nu mi s-a părut normal ce a spus tatăl Mirunei. Daniela nu a fost isterică cu familia ei”, a spus Mihaela.

Cosmin și Miruna au avut o disucție acidă în pauza publicitară, unde fata a spus: „Trebuia să o încheiem mai devreme. E clar nu e ce trebuie din parte mea. prefer să mă cosnider singură aici și să plec”.

„Am și eu niște principii de viață. Nu pot trece peste înșelat, peste minciună și nu știu dacă aș putea trece peste faptul că partenera mea renunță la mine pentru niște lucruri care s-au întâmplat fără voia mea”, a spus Cosmin.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut o discuție lămuritoare, după clipele de tensiune... Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x