Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Inga, mărturisiri dureroase din trecut. Care a fost motivul despărțirii de fostul iubit

La task-ul scretelor Inga a făcut mărturisiri dure din trecutul ei. Concurenta de la Mireasa i-a spus lui Viorel că a fost victima violenței domestice.

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Inga, mărturisiri dureroase din trecut. Care a fost motivul despărțirii de fostul iubit Galerie
Inga, mărturisiri dureroase din trecut

Inga a povestit că în timp ce se afla cu fostul iubit în Germania a aflat că bărbatul o înșela. Pentru că voia să se despartă de el, Inga a fost agresată fizic.

„Eu mă uitam în telefonul fostului și am văzut că a primit un mesaj. Și am răspuns eu: „Sunt cu iubita mea”, iar cea care i-a trimis mesaj a răspuns: „care iubită?”, a povestit Inga.

Tânăra a povestit despre momentul groaznic în care a fost lovită și sechestrată de fostul iubit.

Citește și: Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Valentin și Ada, schimb de replici acide: „Ți-a vorbit urât rău de tot”

Inga, secret dureros din trecut

„El m-a apucat de mână, de gât, au fost lovituri, am încercat să fug, nu mi-a permis. El mi-a luat telefonul, m-a închis în cameră și a plecat. S-a întors. Mi-a aruncat telefonul, mi-am contactat un prieten și am anunțat că am nevoie de ajutor. Prietenul a venit, m-a găsit. Am fost bătută, m-a lăsat și fără bani, doar cu acte. Am luat-o de la 0 tot în Germania. A fost prima și ultima oară când am fost într-o asemenea situație. Nu-l credem în stare de așa ceva. Am descoperit că el pe mine m-a înșelat și eu am spus categoric că ne despărțim. Am vrut să-l dau și la poliție, dar acolo trebuie să-ți angajezi un avocat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Miruna a plâns în hohote după ce a mărturisit secretul pe care nici părinții săi nu-l... Mireasa sezon 6. Roxana, mesaj pentru Paul din afara competiției. Ce i-a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x