Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Doamna Flori, mama lui Valentin, a intrat în competiție. Cum a reacționat doamna Paula

Doamna Flori, mama lui Valentin, a intrat în competiția Mireasa în gala de pe 21 octombrie 2022.

Valentin și mama lui Galerie
Doamna Flori, mama lui Valentin, a intrat în competiție | Antena 1

Doamna Flori a intrat în casa Mireasa, spre bucuria fiului ei, dar și a Gabrielei. Mama lui Valentin i-a transmis fiului ei printr-o scrisoare că vrea să-i fie alături în competiție, iar tânărul a fost fericit să afle această veste. Valentin a fost de acord ca mama lui să vină în competiție, după ce a citit scrisoarea prin care doamna își exprima această intenție. Totuși, doamna Paula nu a avut o reacție plăcută atunci când a aflat vestea. În cele din urmă, doamna Paula l-a „adoptat” pe Viorel, iar doamna Flori a venit să-i fie alături fiului său.

Doamna Paula a îmbrățișat-o pe doamna Flori la intrarea acesteia în competiția Mireasa.

Ce a spus doamna Flori la intrarea în competiția Mireasa

„Nu-mi fac griji în privința adaptării în casa Mireasa, mai ales că-i cunosc pe toți. Cred că e mai bine că am venit acum. A ales-o el cu sufletul lui pe Gabriela, poate m-ar fi întrebat. Cred că vrea să facă pasul cel maere și atunci cine să fie lângă el? Nu mama? Îi iubim pe amândoi și ăi mulțumesc doamnei Paula din suflet, o iubesc și suntem o famile cu toții. O să fie bine”

Gabriela s-a arătat foarte încântată de venirea doamnei Flori și a mărturisit că ea își dorește să se mărite în competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Ce fete intră la în cursa de eliminare. Băieții și mamele au făcut nominalizări... Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x