Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Sora Ingăi crede că Andrei este un ”jucător” și că nu o place sincer

Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și i-a spus lui Andrei că este un jucător. Aceasta susține că nu a văzut aceeași ”plăcere” în ochii tânărului, așa cum a fost cu Deni.

colaj de imagini cu inga si andrei de la mireasa sezon 6 Galerie
Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și i-a spus lui Andrei că este un jucător. Aceasta susține că nu a văzut aceeași ”plăcere” în ochii tânărului, așa cum a fost cu Deni. | Antena 1

Andrei și Inga se cunosc. La petrecerea de sâmbătă au dansat împreună și s-au apropiat. Tânărul a fost tandru și a pupat-o de mai multe ori pe concurentă.

Ce părere are sora Ingăi despre Andrei

Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și și-a spus părerea despre Andrei, pretendentul surorii sale.

”Nu văd nimic de la Andrei față de Inga. Nu văd aceeași plăcere cum a fost la Deni. Eu cred că Inga e... Da, Andrei e un jucător. Joacă bine. Sunt doar trei zile, nu am văzut aceeași... nu am văzut că lui îi place într-adevăr de Inga. Am văzut o distanță, că i-a plăcut mai mult Deni”, a spus Tatiana, sora Ingăi.

”Eu am spus că mi-a plăcut Inga de la început. A fost în cunoaștere cu Viorel, nu m-am băgat să le stric cunoașterea.”, a afirmat Andrei. ”Nu am văzut topul 1, topul 2.”, a mai punctat Tatiana, care crede că băiatul nu e sincer.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere

Inga s-a emoționat când și-a auzit sora. Nu au mai vorbit de un an și ceva: ”S-a supărat pe mine că am plecat în Germania fără să-i zic. Mă bucur că urmăresc emisiunea din Portugalia”.

Tatiana a trecut peste dispute și a ales să o susțină pe sora sa. Aceasta i-a zis că o urmărește și că îi e alături. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere... Mireasa 2022, sezon 5. Activitatea de care s-au apucat Leo și Anda a surprins pe toată lumea. Cum au fost fotografiați c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x