Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Sora Ingăi crede că Andrei este un ”jucător” și că nu o place sincer

Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și i-a spus lui Andrei că este un jucător. Aceasta susține că nu a văzut aceeași ”plăcere” în ochii tânărului, așa cum a fost cu Deni.

colaj de imagini cu inga si andrei de la mireasa sezon 6 Galerie
Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și i-a spus lui Andrei că este un jucător. Aceasta susține că nu a văzut aceeași ”plăcere” în ochii tânărului, așa cum a fost cu Deni. | Antena 1

Andrei și Inga se cunosc. La petrecerea de sâmbătă au dansat împreună și s-au apropiat. Tânărul a fost tandru și a pupat-o de mai multe ori pe concurentă.

Ce părere are sora Ingăi despre Andrei

Tatiana, sora Ingăi, a intervenit telefonic și și-a spus părerea despre Andrei, pretendentul surorii sale.

”Nu văd nimic de la Andrei față de Inga. Nu văd aceeași plăcere cum a fost la Deni. Eu cred că Inga e... Da, Andrei e un jucător. Joacă bine. Sunt doar trei zile, nu am văzut aceeași... nu am văzut că lui îi place într-adevăr de Inga. Am văzut o distanță, că i-a plăcut mai mult Deni”, a spus Tatiana, sora Ingăi.

”Eu am spus că mi-a plăcut Inga de la început. A fost în cunoaștere cu Viorel, nu m-am băgat să le stric cunoașterea.”, a afirmat Andrei. ”Nu am văzut topul 1, topul 2.”, a mai punctat Tatiana, care crede că băiatul nu e sincer.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere

Inga s-a emoționat când și-a auzit sora. Nu au mai vorbit de un an și ceva: ”S-a supărat pe mine că am plecat în Germania fără să-i zic. Mă bucur că urmăresc emisiunea din Portugalia”.

Tatiana a trecut peste dispute și a ales să o susțină pe sora sa. Aceasta i-a zis că o urmărește și că îi e alături. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere... Mireasa 2022, sezon 5. Activitatea de care s-au apucat Leo și Anda a surprins pe toată lumea. Cum au fost fotografiați c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x