Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Deni a ales între Viorel și George. Cu cine e acum într-o cunoaștere

Deni de la Mireasa sezon 6 a ales între Viorel și George. La petrecere, ea a stat în compania lui George, iar Viorel cu Paul.

colaj de imagini cu deni, viorel si george de la mireasa sezon 6 Galerie
Deni de la Mireasa sezon 6 a ales între Viorel și George. La petrecere, ea a stat în compania lui George, iar Viorel cu Paul. | Antena 1

De pe margine, Viorel a analizat comportamentul lui Deni. Tânărului nu i-a picat bine faptul că tânăra a dansat cu George, ”rivalul” lui.

El a comentat cu Paul acest lucru și se vedea clar că nu e mulțumit că a fost lăsat singur. Totuși, faptul că a stat departe de el a făcut-o pe Deni să își dea seama pe cine place.

Pe cine place Deni de la Mireasa sezon 6

În live, Deni a dorit să facă un anunț referitor la situația în care se află. Iată ce a spus:

”Ar fi trebuit să încep cu începutul pentru că, cu siguranță, pe toată lumea am indus în eroare prin afirmațiile și acțiunile mele. M-am comportat ciudat față de Viorel la petrecere, părea că suntem supărați... adică nu ne-am băgat în seamă deloc.

Părea că am ales. Îi povestisem lui George că vreau să mă detașez, că asta simțeam în momentul respectiv, după ce a ajuns scrisoarea de la părinții mei, în care am înțeles tot. Așa am crezut că e cel mai ok.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Sora Ingăi crede că Andrei este un ”jucător” și că nu o place sincer

Le spuneam și mamelor că nu mă simt pregătită să mă distrez la petrecere, iar eu dacă există o petrecere și nu mă distrez... înseamnă că am o problemă. Una am zis, alta am făcut. La petrecere m-am distrat, am stat cu George la povești, am dansat, totul bine și frumos. Seara am avut un vis, pe care nu l-am luat neapărat în serios.

Am zis că poate așa a fost să fie, dar am observat a doua zi că eu caut prezența unei persoane. Nu contează visul, contează cine e în vis. La început am spus că am nevoie să simt ceva pentru o persoană. A venit semnul.”, a zis Deni.

Fata a spus că apreciază faptul că primește libertate și totuși e curtată, lucru care îi place. Deni l-a ales pe Viorel, care a părut că nu se aștepta.

”Nu știu ce să mai zic. Mă bucur foarte mult. Am simțit o chestie reciprocă”, a declarat și Viorel. Cei doi se află într-un cunoaștere.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Fetele, discuție codată despre Gabriela. Ce ar fi făcut aceasta în Turcia... Mireasa sezon 6, 26 septembrie 2022. Sora Ingăi crede că Andrei este un ”jucător” și că nu o place sincer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x