Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana, la Roma. Ce a răspuns tânăra

Paul și Roxana au petrecut clipe de neuitat la Roma, iar tânărul și-a cerut iubita în căsătorie la Colosseum. De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2022, în ediția specială a show-ului Mireasa, fanii emisiunii au putut vedea cererea în căsătorie și răspunsul mult așteptat al tinerei.

Paul și Roxana Galerie
Paul de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma, la Colosseum. | Antena 1

Roxana şi Paul s-au plăcut încă de la început, în ciuda reţinerii concurentei de a porni o nouă relaţie foarte repede, din cauza suferinţelor din trecut. După primul sărut cu Roxana, Paul a avut un dans apropiat cu Denisa, fapt care a determinat-o pe Roxana să nu accepte formarea unui cuplu. În cele din urmă, Roxana și Paul au declarat că formează un cuplu.

După nu mai puţin de trei despărţiri, ultima dintre ele chiar înainte ca Roxana să fie eliminată din competiţie, la decizia publicului, aceasta i-a mărturisit că de fapt îl iubeşte foarte mult şi că îl va aştepta afară până la finalul competiţiei. Nu a fost nevoie, căci a revenit în casa Mireasa şi şi-au consolidat relaţia. Cererea în căsătorie, în cazul lor, a avut loc la Roma, la Colosseum.

Paul de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Roxana

Ceea ce a început aparent cu o scenă de gelozie, s-a terminat cu o cerere în căsătorie. Inițial, Paul i-a reproșat Roxanei că s-ar fi uitat după un băiat, apoi s-a așezat în genunchi și a cerut-o în căsătorie, iar fata vizibil surprinsă a spus „Da”.

„S-a râs un pic la cererea lui Paul”, a spus Simona Gherghe când a văzut imaginile. Totuși, bunica Ecaterina a izbucnit în lacrimi, iar Adina a mărturisit că abia aștepta să vadă momentul pe care Roxana și-l dorea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiile ei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 Mireasa se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Alex a cerut-o în căsătorie pe Raluca, la Viena. Cum a reacționat tânăra... Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Viorel a cerut-o în căsătorie pe Deni, la Barcelona. Care a fost răspunsul fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x