Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Valentin a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, la Paris. Care a fost răspunsul tinerei

Gabriela și Valentin au trăit momente de poveste la Paris. De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2022, în ediția specială a show-ului Mireasa, fanii emisiunii au putut vedea cererea în căsătorie și răspunsul mult așteptat al tinerei.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela și Valentin au trăit un city break de poveste la Paris | Antena 1

Povestea Gabrielei și a lui Valentin a început încă din Turcia, când cei doi s-au simțit atrași unul față de celălalt, iar tânărul s-a așezat în spatele Gabrielei pentru a avea un date cu ea. Pentru că atunci fata avea trei pretendenți l-a ales pe Valentin pentru un date. Când au ajuns în casa Mireasa, a venit rândul fetelor să aleagă un băiat pentru date, iar Gabriela s-a așezat în spatele lui Valentin. De asemenea, Valentin a avut trei fete în spate și a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au spus că nu s-ar vedea într-o relație cu altcineva. Cei doi s-au îndrăgostit reciproc, au ales să formeze un cuplu și au trecut peste provocări, în ciuda discuţiilor iscate chiar de mama lui Valentin, doamna Flori, care a intrat în completiţie pentru a-I susţine.

Deși au mai existat lucruri care i-au deranjat de când formează un cuplu, au încercat să se cunoască cât mai bine și au trecut împreună peste provocări.

Valentin a cerut-o în căsătorie pe Gabriela în faţa Turnului Eiffel. Cum a răspuns concurenta Mireasa

Marea întrebare a venit de la Valentin, chiar la Paris, în faţa Turnului Eiffel, locul despre care Gabriela a sugerat chiar în emisiune că ar fi cel mai romantic loc de pe pământ pentru un astfel de moment.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiile ei

„Chiar cred că o să fii mama copiilor mei și chiar dacă o să ne mai supărăm îți promit că o să trecem peste orice. Un lucru pe care îl știu sigur este că vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea!”, a spus Valentin.

„Da, din toată inima”, a răspuns Gabriela extrem de fericită.

Fata a mărturisit în emisia live că nu se aștepta ca Valentin să o ceară în căsătorie: „Când am văzut că se pune în genunchi au început să-mi tremure picioarele”.

Așadar, Gabriela și Valentin s-au întors logodiți de la Paris. Doamna Flori a mărturisit că a plâns de fericire.

Simona Gherghe a fost curioasă să afle cum sunt cei doi după momentul în care Gabriela a făcut gesturi de apropiere cu Viorel, iar Valentin a spus că trebuie să discute mai mult cu logodnica lui.

Întrebat dacă ar mai fi cerut-o pe Gabriela după gesturile cu Viorel, Valentin a răspuns că sentimentele lui sunt aceleași, doar că trebuie să poarte o discuție amplă cu fata.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 2. Cătălina este de recunoscut după ce și-a vopsit părul. Cum arată acum fosta concurentă... Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Cosmin a cerut-o în căsătorie pe Miruna, la Londra. Care a fost răspunsul fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x