Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Cum a explicat Gabriela controversata replică: „Ce bine că nu am pistolul la mine”

Gabriela, Valentin, Miruna, Cosmin și mamele celor doi băieți au fost prezenți în ediția de pe 1 noiembrie 2022 de Mireasa: Capriciile Iubirii pentru a vorbi despre conflictul ai căror protagoniști sunt.

Doamna Flori, Gabriela, Valentin, Miruna, Cosmin, doamna Adriana - colaj Galerie
Gabriela, Valentin, Miruna, Cosmin și mamele celor doi băieți au fost prezenți în ediția de pe 1 noiembrie 2022 de Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

De la un comentariu spus de Miruna în una dintre emisiile live de Mireasa (căsătorii forțate) a izbucnit un conflict în bună regulă între mai mulți concurenți.

În emisia live de la Mireasa: Capriciile Iubirii Gabriela Cristea a adus în discuție despre controversata replică a Gabrielei: „Ce bine că nu am pistolul la mine”.

„A spus că dacă ar avea pistol ar trage în aer să se oprească toată lumea. Asta a fost discuția”, a spus Valentin, însă prezentatoarea a subliniat că un permis de port-armă vine cu niște reglementări.

Citește și: Mireasa sezon 6, 1 noiembrie 2022. Ceartă între concurenții Mireasa. Valentin și Miruna și-au spus cuvinte extrem de dure

Ce a spus Gabriela în emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, despre conflictul cu Miruna

„Noi trăim 24 din 24 în aceeași casă, cu aceiași oameni, cu aceleași tensiuni. nu e ușor. Au fost niște vorbe spuse la nervi. Am ținut în mine pentru că nu sunt conflictuală, nu îmi place să mă cert. Sunt conștientă că am greșit. Sunt agent de poliție, am permis de port-armă și cunosc reglementările”, a spus Gabriela în live despre replica gravă.

În acest conflict între Gabriela și Miruna au intervenit și posibilele viitoare soacre.

Doamna Adriana a spus că Valentin a devenit mai vocal odată cu venirea mamei sale în competiție, iar doamna Flori s-a declarat deranjată de acest comentariu.

Miruna a fost de părere că este foarte comod pentru Gabriela să-i aibă pe Valentin și doamna Flori care să „vorbească în locul ei”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 1 noiembrie 2022. Roxana a intrat în direct, după ce Paul a chemat-o înapoi în emisiune... Mireasa sezon 6, 2 noiembrie 2022. Valentin și Ada, schimb de replici acide: „Ți-a vorbit urât rău de tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x