Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Damaris a vorbit despre motivele pentru care ea și Sebaidin au oprit cunoașterea: „Nu o zic din orgoliu”

Invitată la Mireasa: Capriciile Iubirii, Damaris a vorbit despre motivele pentru care a pus punct cunoașterii cu Sebaidin. Tânăra a mărturisit că doamna Dorina a avut și ea o influență în decizia fetei de a „pune stop”.

Colaj cu Sebaidin și Damaris Galerie
Damaris și Sebaidin au fost invitați la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Întrebată de Gabriela Cristea dacă reacțiile doamnei Dorina au determinat-o pe Damaris să își dorească să oprească procesul de cunoaștere cu Sebaidin, tânăra a răspuns:

„Nu e punctul care m-a făcut să zic stop. Dar e și acesta un punct. În aceeași măsură cu faptul că nu a avut puțina maturitate să discute cu mine înainte de a pune stop. Și nu o zic din orgoliu. Nu am nicio așteptare. Nu am avut așteptare după o relație de doi ani să îmi mai scrie, cu atât mai puțin după 6 săptămâni”, este modul în care Damaris și-a justificat decizia de a opri procesul de cunoaștere cu Sebaidin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuția

Ce a spus Damaris despre oprirea cunoașterii cu Sebaidin. Mărturisirile fetei în platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii

Întrebată dacă se consideră și ea vinovată pentru faptul că nu au mers lucrurile între ea și Sebaidin, fata a spus că recunoaște că a fost dură în cuvinte.

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Damaris, schimb de replici cu doamna Dorina. Ce și-au spus

„Nu mai cer lucruri de la Sebaidin. Trebuia să plece la momentul potrivit dacă simțea mai devreme pentru că l-am rugat lucrul acesta. Eu l-am ales pentru ă îl credeam cel mai deștept și frumos și cel mai potrivit pentru mine din emisiune. Cu siguranță a fost și vina mea. Niciodată nu există un singur vinovat. Am greșit prin cuvinte. Poate am fost prea rece cu el. Poate că ar fi trebuit să spun același lucru dar să mă exprim cumva diferit”, a spus Damaris în direct, la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin

La finalul discuției, Gabriela Cristea i-a întrebat pe Damris și pe Sebaidin: „Ne oprim aici?”. Fata a spus „da”, în timp ce băiatul a răspuns: „Am spus-o o dată și sunt foarte categoric în deciziile pe care le iau”.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Discuții aprinse în platoul de la Mireasa: Capriciile Iubirii, după nominalizările pentru cursa de eli... Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin, discuții tensionate în cuplu. Ce au ținut să-și explice unul celuilalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x