Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, ipostaze adorabile alături de fiul ei. Cum s-a lăsat pozată tânăra mămică alături de micuț

Gabriela, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6, a publicat o postare adorabilă pe contul de Instagram. Tânăra mămică s-a lăsat pozată în ipostaze înduioșătoare alături de micuțul ei.

Colaj cu Gabriela și Valentin din sezonul 6 Mireasa, în ipostaze diferite Galerie
Gabriela, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 6, a publicat o postare adorabilă pe contul de Instagram | Antena 1

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, trăiește clipe de neuitat de când a devenit mamă pentru prima oară. Deși a fost deosebit de rezervată în perioada sarcinii, acum fosta soție a lui Valentin nu ezită să publice imagini cu băiețelul ei.

Mai mult, se pare că tânăra a început să își țină la curent susținătorii din mediul online cu cele mai speciale momente din viața ei. Un lucru este cert, aceasta nu se mai ferește din a-și spune copilul public de când l-a botezat.

Chiar dacă ascunde chipul micuțul ei de fiecare dată în fotografii, Gabriela nu uită să își mai surprinsă prietenii virtuali cu ipostaze adorabile în care se lasă pozată alături de băiețeul său, pe nume Tudor.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chestia asta!”

De curând, fosta soție a lui Valentin a „topit” inimile urmăritorilor de pe Instagram cu un colaj emoționant. Tânăra a fost pozată în timp ce își ținea micuțul strâns în brațe, iar acesta purta un costum tradițional.

Ce imaginii a publicat Gabriela din sezonul 6 Mireasa în mediul online

Gabriela din sezonul 6 Mireasa se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Așadar, aceasta imortalizează fiecare clipă lângă Tudor pentru a rămâne cu amintirile când el o să crească.

Recent, fosta concurentă a show-ului matrimonial s-a decis să surprinsă susținătorii cu un InstaStory copleșitor. Fosta soție a lui Valentin a publicat mai multe imagini care au fascinat internauții.

Micuțul Tudor a cucerit privirile tuturor cu felul adorabil în care a fost surprins, chiar în brațele mamei. De asemenea, costumul tradițional pe care l-a purtat fiul Gabrielei nu a fost trecut cu vederea.

Din imaginile de pe rețelele sociale se poate observa faptul că Gabriela este „topit” după fiul său. Deși are mare grijă de aspectul fizic și de cariera sa, fosta concurentă de la Mireasa petrece foarte mult timp alături de micuțul Tudor.

Ce detaliu a scos la iveală Gabriela de la Mireasa sezonul 6 despre fostul soț, Valentin

De când a născut, Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a primit tot felul de întrebări în ceea ce privește relația pe care o are acum cu fostul soț. Aceasta s-a decis să spună tot adevărul despre implicare lui Valentin în viața fiului său.

„Tatăl lui Tudor îl vizitează? Te apreciez enorm pentru tot ceea ce faci, Gabi! Ești o eroină!”, a întrebat cineva.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cât a slăbit Gabriela de când a născut. Fosta concurentă a publicat imagini din timpul sarcinii și din prezent

„Da. Și cu ocazia asta răspund și celorlalte întrebări referitoare la subiectul ăsta. Îl vizitează și se implică”, a răspuns Gabriela în dreptul unei imagini în care fostul soț își ține în brațe micuțul și îl privea cu drag.

Un lucru este evident, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au rămas în relații bune de dragul copilului lor. Aceștia își doresc ca micuțului Tudor să nu-i lipsească nimic.

Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Ce cuplu a câștigat task-ul sărutului. De această dată a existat o probă de depar... Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x