Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au un nou membru în familia lor. Ce anunț au făcut în social media

Familia lui Alex și a Ralucăi de la Mireasa sezon 6 s-a mărit, a dat de înțeles tânărul. Cei doi au postat o imagine cu un motan, pe care l-au botezat Tom.

raluca si alex de la mireasa sezon 6 la mireasa confesiuni Galerie
Familia lui Alex și a Ralucăi de la Mireasa sezon 6 s-a mărit, a dat de înțeles tânărul. Cei doi au postat o imagine cu un motan, pe care l-au botezat Tom. | Antena 1

”În cazul în care vă întrebați dacă ducem dorul lui Miți. El e Tom”, a scris Alex pe contul său de Instagram. Raluca a distribuit și ea imaginea.

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca comentează zvonurile potrivit cărora ea și Alex s-au despărțit și explică de ce a plâns după Finală

Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6 și-au luat un motan

După ce s-au căsătorit în casa Mireasa sezon 6, Alex și Raluca au petrecut câteva zile alături de familii.

Cei doi au stat câteva zile la Timișoara și plănuiesc să își caute o chirie în București, acolo unde să o ia de la capăt.

Până atunci, Alex și Raluca și-au mărit familie cu un motan simpatic, pe care l-au botezat Tom.

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Ralucăi după finala în care s-a căsătorit cu Alex. E prima reacție a tinerei

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Mireasa, sezon 5. Lucy Grigor, imagini rare cu iubitul său. Cum arată bărbatul care a cucerit-o... Mireasa sezon 2. Mădălina și-a refăcut viața. Ce imagine cu noul iubit a postat în social media...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x