Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. I-a interzis Hatice sau nu Mariei să mănânce paste? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele

Hatice s-a supărat pentru că a gătit pentru mai multe persoane din casa Mireasa, în timp ce alte fete s-au pregătit pentru party. A deranjat-o și Maria, care a vrut paste și pe care a refuzat-o.

colaj de imagini cu hatice si maria in bucatarie Galerie
Hatice s-a supărat pentru că a gătit pentru mai multe persoane din casa Mireasa, în timp ce alte fete s-au pregătit pentru party. A deranjat-o și Maria, care a vrut paste și pe care a refuzat-o. | Antena 1

Hatice era lângă aragaz când Maria s-a apropiat cu o farfurie goală. Voia să-și pună paste, însă iubita lui Mihai i-a atras atenția că a făcut doar pentru anumite persoane.

Atunci, Maria s-a îndepărtat cu farfuria goală. Apoi, într-o discuție cu Roberto și Irina, fata le-a povestit cele întâmplate.

I-a interzis Hatice sau nu Mariei să mănânce paste? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ele

”Am vrut să pun și eu, dar a zis că nu”, a zis Maria. Irina i-a reamintit că a spus, în după amiaza respectivă, că nu vrea paste, când Hatice a întrebat pe toată lumea. Roberto s-a oferit să-i aduca Mariei o porție, din cele făcute de el, după ce fata i-a cerut.

Mai târziu, Hatice a discutat despre acest subiect cu doamna Ana, doamna Eleonora: ”Ele au stat 5 ore în baie și au venit să-și pună. Nimeni nu e sluga nimănui. Pe mine una nu m-a întrebat o dată din ce s-a făcut. Să văd ce se zice luni. Luni, dacă mă simt atacată... Eu am întrebat-o special dacă mănâncă paste cu pui și a zis nu”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Giulia, sigură că Maria îi e rivală: ”Aș fi complet dezamăgită dacă s-ar apropia”. Ce a făcut Antonio

”Eu sunt fericită, Roberto a împărțit mâncarea cu mine. Am ieșit bine. Dacă știam că o să se supere așa tare, nu îndrăzneam. M-a întrebat, credeam că face atunci. Apropo de paste, a fost o oală plină. Și acum mai sunt prin frigider”, a afirmat Maria în emisia live din 1 mai 2023.

Doamna Ana a zis că au mai rămas pentru a doua zi și că tot atunci s-au terminat. Hatice era nemulțumită pentru că a făcut atât curățenie, cât și mâncare, în timp ce alte fete s-au aranjat pentru party.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 6. Ce se întâmplă cu relația dintre Deni și Viorel. Imaginea inedită publicată de fosta concurentă... Mireasa sezon 7, 1 mai 2023. Irina, din brațele lui Zain în ale lui Antonio. Ultimul spune că i-ar fi răspuns la sărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x