Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 mai 2023. Simona și Andrei nu mai vor să plece acasă. Cum au explicat schimbarea de atitudine

După anunțarea cursei de eliminare de la Mireasa, Simona și Andrei au spus că ăți doresc să fie votați pentru a părăsi competiția. Părerea lor s-a schimbat la scurt timp după ce le-au cerut susținătorilor să-i voteze să plece. 

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona și Andrei s-au răzgândit. Ce a spus Dani despre eliminare | Antena 1

Simona și Andrei au cerut la camera de la AntenaPLAY să fie votați să plece acasă, însă ideea li s-a schimbat la 180 de grade la scurt timp. Cei doi au avut o discuție în urma căreia au stabilit că nu-și mai doresc ieșirea din competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 mai 2023. Sabrina a plâns în hohote, iar mama sa a dorit să-i vorbească. Ce i-a amintit femeia fiicei

Andrei și Simona nu-și mai doresc să plece din casa Mireasa

Simona: E urât să zici ce fericită sunt, gata plec.

Andrei: Oamenii au pus suflet, au trăit emoții și cred în tine.

S: Și până la urmă nu mai e de stat 7 mii de ani.

A: Și până la urmă s-i voteze pe Dima și Sabrina.

S: Și tu ai fost în top la cursa de eliminare cu Alex. Nu o să mai zic deloc că vreau acasă, că e urât față de oamenii care ne-au apreciat și ne susțin și cred în noi. Și noi ne plângem. Aceste experiențe nu le vom mai trăi niciodată. Așa că ne-am hotărât! Nu mai vrem acasă!

A: Dar nehotărâți mai suntem!

Cei doi au mers apoi în fața colegilor și au spus că nu mai dorească să plece din competiție: „Vrem să stăm aici până la final și să câștigăm și premiul!”

În live, Simona a fost întrebată de ce s-a răzgândit:

„Fiecare avem nevoie de o strategie aici. Începem să ne facem strategiile noastre. Suntem asumați și vrem să vedem ce reacții se stârnesc în urma deciziilor noastre”, a spus Simona.

„După ce a zis că vrea să plece, Andrei a rămas șocat la câte cadouri a primit”, a comentat doamna Loredana.

Dani a considerat că a fost influențat, după ce a auzit la Capricii că cei care spun că vor să plece din casa Mireasa s-ar putea să nu se gândească și să aprecieze susținrea telespectatorilor.

„Andrei ieri a spus că e fericit pentru că pleacă acasă, că a câștigat-o pe Simona”, a spus Dani.

„Andrei se schimbă după cum îi comandă Simona”, a spus doamna Loredana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 mai 2023. Sabrina a plâns în hohote, iar mama sa a dorit să-i vorbească. Ce i-a amintit femeia fiice... Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Dani a ieșit din live, după conflictul cu Andrei. A doua zi, schimbul de replici a continu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x