Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Dani a oprit cunoașterea cu Denisa în live. Declarația surprinzătoare a băiatului

Dani a făcut o declarație surprinzătoare, iar Simona Gherghe i-a întrebat pe toți concurenții Mireasa dacă au auzit ce i-a spus tânărul în față Denisei.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Dani a oprit cunoașterea cu Denisa în live, iar Simona Gherghe a fost surprinsă de una dintre decalarațiile concurentului Mireasa | Antena 1

Dani a spus pe 14 februarie că a ales-o pe Denisa pentru continuarea cunoșterii. Pe 15 februarie au fost difuzate imagini cu Dani și Daiana din timpul date-ului în care s-au ținut de mână. Denisa l-a luat la o discuție pe terasă pe băiat, iar acesta a făcut o declarație neașteptată:

„Cu Daiana am simțit conexiune. Cu tine totul a venit când ni s-au unit idealurile, principiile. Știți ce nu înțelegeți voi aici, că încep să mă enervez! Cu ea a început de parcă ne-am îndrăgostit la prima vedere. Nu pot să explic impactul ăla! Tu ai spus că n-ai fi fost interesată dacă nu deschideam gura. Dar ai spus că n-ai avut impact în ochii mei cu ceva”, a spus Dani.

Dani, despre Denisa: „Cel mai bine e să oprim cunoașterea”

„De ce ai simțit nevoia să o ții de mână?”, a întrebat Denisa”.

„Așa am simțit! N-ai cum să înțelegi”, a spus Dani.

În emisia live de Mireasa Simona Gherghe a evidențiat că Dani a spus că s-a îndrăgostit la prima vedere de Daiana:

„Ați auzit ce am auzit și eu? Dragoste la prima vedere? Gata! Eu am plecat. Ce mai facem? Despre ce discutăm? Te rog să nu te minți! I-ai spus fetei în față că te-ai îndrăgostit la prima vedere”, a spus Simona Gherghe ridicându-se de pe scaun.

„Cel mai bine e să oprim cunoașterea”, a spus Dani, referindu-se la cunoașterea cu Denisa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Ionuț și Andreea s-au despărțit în direct: „Îmi doresc să fie fericită”... Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Simona Gherghe, anunț important pentru telespectatori: „Va mai fi o emisiune”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x