Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 18 aprilie 2023. Părinții lui Dani, discuție tandră despre fiul lor. Tatăl a lăcrimat

Tatăl lui Dani a rămas peste noapte în casa băieților. În timpul petrecut cu doamna Loredana, ei au discutat despre schimbarea în bine a fiului lor.

doamna loredana si sotul ei in casa mireasa sezon 7 Galerie
Tatăl lui Dani a rămas peste noapte în casa băieților. În timpul petrecut cu doamna Loredana, ei au discutat despre schimbarea în bine a fiului lor. | Antena 1

Doamna Loredana și soțul său au glumit. Aceasta i-a propus să se declare într-o cunoaștere, iar tatăl lui Dani a zis că e de acord, însă se mai gândește dacă vor forma un cuplu.

Doamna Loredana l-a tachinat și i-a zis că nu se potrivesc, iar soțul a afirmat că așteaptă să intre și alte concurente. ”Ești nașpa. Speram și eu într-o relație serioasă”, a zis aceasta.

Părinții lui Dani, discuție tandră despre fiul lor

Curând, au început să vorbească despre copii. Doamna Loredana a zis că îi e foarte drag de Daiana și că Dani s-a schimbat mult de dragul ei. ”Și mie îmi venea, plângeam de bucurie”, a zis tatăl concurentului. Mama lui consideră că băiatul ei se întoarce. ”Nu credeam că se mai poate comporta așa cu o fată. O alintă, știu cât de rău era”, a zis doamna Loredana și soțul a început să lăcrimeze.

Citește și: Mireasa sezon 7. Irina, în lacrimi când și-a revăzut mama: ”Când i-ați spus ultima dată fiicei că o iubiți?”

În timp ce discutau, l-au auzit pe Dani cum râdea și tatăl a afirmat că i se umple sufletul de bucurie când îl aude așa. ”Ăsta e copilul nostru”, a concluzionat tatăl lui Dani.

”Nu aș fi crezut niciodată, mai ales aici în emisiune. Înainte nu mă interesa să-mi fac familie, acum gândesc altfel. Am alte gânduri, alte planuri. Gândesc pentru doi.”, a zis Dani despre schimbarea sa.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Irina, în lacrimi când și-a revăzut mama: ”Când i-ați spus ultima dată fiicei că o iubiți?”... Mireasa sezon 7, 18 aprilie 2023. Giulia și-a revăzut părinții. Ce i-a șoptit tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x