Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Concurenții au făcut task-ul alinierii. Ce alegeri au făcut băieții

Primul task al alinierii din sezonul 7 Mireasa a avut loc în gala de pe 20 ianuarie 2023.

Concurenții sezonului 7 Mireasa au făut task-ul alinierii

Antena 1

Rând pe rând băieții s-au așezat în spatele unei fete pe care o place.

Andrei s-a așezat în spatele Irinei, Roberto în spatele Cătălinei, Vlad s-a așezat în spatele Denisei, Dima s-a așezat în spatele Denisei, Bogdan s-a așezat în spatele lui Hatice, Alex în spatele Sabrinei, iar Mihai în spatele Denisei.

Cum arată primele date-uri din sezonul 7 Mireasa

Denisa a avut de ales între Mihai, Dima și Vlad.

Alex o să aibă un date cu Sabrina, Irina o să aibă un date cu Andrei, Denisa o să aibă un date cu Dima, Bogdan o să aibă un date cu Hatice, iar Roberto o să aibă un date cu Cătălina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Vlad le-a cunoscut pe fete. Cum au reacționat concurentele după ce au văzut povestea ... Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...
Ultimele știri
x