Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Vlad le-a cunoscut pe fete. Cum au reacționat concurentele după ce au văzut povestea băiatului

În prima gală a sozenului 7 Mireasa a venit rândul lui Vlad să le cunoască pe fete. Tânrăul le-a lăsat o părere bună concurentelor.

Vlad le-a cunoscut pe fetele de la Mireasa

Antena 1

După ce au vizionat povestea de viață a lui Vlad, fetele l-au catalogat ca fiind frumușel, interesant, carismatic, glumeț, pozitiv, cu picioarele pe pământ, simpatic”.

Tânărul a fost sincer și a spus că nu poate spune cu certitudine că se va căsători: „Trebuie să simt acel ceva și o să însor dacă o să simt”.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Dima le-a întâlnit pe fete. Ce curiozitate a avut Irina când i-a auzit povestea de viață

Vlad și Denisa de la Mireasa au avut o întâlnire pe nevăzute

Vlad a avut parte de un blind date cu Denisa.

Cei doi au vorbit despre zodii și despre punctele comune. Cei doi au aflat că lucrează în același domeniu și anume acela al machiajului. Cei doi au spus că amândoi își doresc să evolueze. Amândoi au spus că detestă monotonia.

Vlad i-a spus fetei că nu i-ar plăcea la o femeie dacă nu ar fi comunicativă sau dacă nu ar accepta că lucrează cu femei

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să am atâtea lucruri în comun cu cineva.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto a intrat în direct. Ce spune despre tatăl copilului ei: „Am adus câteva mici probe”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Bogdan le-a întâlnit pe fete. Ce impresie le-a lăsat concurentelor... Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Concurenții au făcut task-ul alinierii. Ce alegeri au făcut băieții...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x