Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Fosta iubită a lui Roberto a intrat în direct. Ce spune despre tatăl copilului ei: „Am adus câteva mici probe”

Fosta iubită a lui Roberto a ținut să aibă dreptul la replică, după ce tânărul și-a spus povestea de viață. Fata a contrazis anumite părți din versiunea de poveste a lui Roberto.

Colaj cu Roberto și bunica Livia Galerie
Fosta iubită a lui Roberto a ținut să aibă dreptul la replică, după ce tânărul și-a spus povestea de viață la Mireasa | Antena 1

Roberto a declarat că și-a încheiat povestea cu fosta iubită pe când ea era însărcinată în luna a opta. De asemenea, tânărul a precizat că a aflat despre sarcină în luna a treia și că i-a cerut un test de paternitate femeii iar ea a refuzat. Astfel, Roberto a declarat că nu are certitudinea că ar fi tatăl copilului. În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, Carmen a avut o intervenție telefonică în care și-a spus verisunea ei de poveste.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 ianuarie 2023. Roberto și Cătălina au avut parte de primul blind date din emisiune. Cum s-au simțit

Ce a declarat fosta iubită a lui Roberto în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Roberto are un copil în Spania. El este tatăl copilului. În niciun moment nu a cerut test de paternitate. Cel mai mult m-a durut că a zis că el nu a știut de sarcină până la 3 luni, iar eu am adus câteva mici probe personale pa care le am în telefon și pe care le-am păstrat cu el. E tatăl copilului și el știe foarte bine. Știa și când o să nasc pentru că am avut o sarcină programată prin cezariană”, a declarat Carmen.

„Mă doare că băiatul meu este fără tată. Are line pe certificat. Eu l-am căutat pe el. După un an de zile am încercat să-l contactez. I-am scris dacă l-ar interesa de băiatul lui. El m-a învinovățit pe mine. El mi-a spus că el nu are cum să simtă ceea ce simt eu pentru el pentru că nu l-am văzut niciodată. El nu a avut tragerea de inimă să vină să se intereseze de copil, a spus fosta iubită a lui Roberto.

„Eu nu am mai avut intenția pentru că eu când am plecat de acolo mi s-au adresat cuvinte grele. Și bunicii prin mesaje. Rgret că nu mai are acele mesaje, și mamei”, a răspuns Roberto.

În dialog cu Carmen, Robrto a recunoscut că a privit testul de sarcină la 5 săptămâni.

Citește și: Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Primele tensiuni din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Eleonora

Cei doi au vorbit despre relația deficitară pe care au avut-o și despre conflictele.

„Noi nu te-am vrut. Asta e! Noi ne-am dat seama că n-o să facă nimic cu ea. Pentru el am acceptat. Eu am ținut cu voi la început pentru că era singur și trebuia să țină cineva cu el”, a spus doamna Livia.

„Doamna Livia m-a scuipat și mi-a dat o palmă”

„Am împins-o nu i-am dat o palmă. Voia să vină peste mine în bucătărie”

Întrebată de Gabriela Cristea dacă este de acord să facă un test de paternitate, Carmen a evitat inițial răspunsul, dar în cele din urmă a spus că este de acord.

„Nu m-a întrebat niciodată dacă vreau să fac test de paternitate. Sunt de acord să fac test de paternitate”, a spus fosta iubită a lui Roberto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 19 ianuarie 2023. Primele tensiuni din casa Mireasa. Ce s-a întâmplat între Hatice și doamna Eleonora... Mireasa, sezon 5. Ce a postat Yana după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x