Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. Zain a ales-o pe Maria pentru un date, însă ea a refuzat. Cu cine iese noul concurent

Zain are dreptul la un date, așa că a trebuit să aleagă o fată. Băiatului de la Mireasa sezon 7 i-a fost greu să ia o decizie.

colaj de imagini cu zain si maria de la mireasa sezon 7 Galerie
Zain are dreptul la un date, așa că a trebuit să aleagă o fată. Băiatului de la Mireasa sezon 7 i-a fost greu să ia o decizie. | Antena 1

Zain a avut parte de câteva zile pentru a se acomoda în casa Mireasa sezon 7. Tânărul a petrecut timp cu fetele și a luat cu greu o decizie.

Zain a ales-o pe Maria pentru un date, însă ea a refuzat

El a considerat că are de ales doar între două concurente: Giulia și Maria. După ce Gabriela Cristea a insistat că trebuie să ia o decizie, Zain a ales-o pe Maria.

Însă Maria nu a dorit să iasă la o întâlnire cu el, așa că l-a refuzat în emisia live din 20 martie 2023. Ea l-a rugat să nu se supere și i-a transmis că nu dorește să aibă un date.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. De ce lipsește astăzi Simona Gherghe și cine o înlocuiește

”Nu vreau să te superi pe mine. O să refuz”, a zis Maria. Zain a afirmat că nu are de unde să aleagă, așa că s-a mai fâstâciut. ”Eu cred că mai avem timp până joi. Cu Giulia”, a afirmat el în cele din urmă.

Giulia a acceptat, așa că joi ea și Zain vor ieși din casa Mireasa pentru a se cunoaște mai bine într-un cadru plăcut.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. De ce lipsește astăzi Simona Gherghe și cine o înlocuiește... Mireasa sezon 7, 20 martie 2023. Mama Irinei, reacție furibundă după ce fata și Alex s-au sărutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Concurenții și-au demonstrat talentul actoricesc Miercuri, 29.11.2023, 16:09
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Rezultatul sondajului. Ce cuplu a câștigat o vacanță la munte

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”.

Miercuri, 29.11.2023, 15:11
Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

Mireasa sezonul 8, 29 noiembrie 2023. Repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi în direct

De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2023, la Mireasa a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi.

Miercuri, 29.11.2023, 14:07
Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Hatice și Mihai de la Mireasa sezonul 7 nu au venit singuri în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Miercuri, 29.11.2023, 11:24
Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

La Mireasa Capriciile Iubirii, Bogdan și Andreea s-au ținut de mână. Fata a încercat să lămurească situația, sub privirile dezaprobatoare ale lui Alex.

Miercuri, 29.11.2023, 11:16
Ultimele știri
x