Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Ce concurenți s-au regăsit cel mai mult în top 3 în urma celor 22 de gale de până acum 

Simona Gherghe a anunțat în emisia de pe 21 iunie 2023 ce concurenți s-au aflat cel mai des în preferințele publicului până acum.

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Ce concurenți s-au regăsit cel mai mult în top 3 în urma celor 22 de gale de până acum  Galerie
Ce concurenți s-au regăsit cel mai mult în top 3 în urma celor 22 de gale de până acum | Antena 1

Cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 7, potrivit topurilor din cele 22 de gale de până acum, vor fi prmiați. Simona Gherghe a explicat că au fost însumate cele 22 de gale pentru a desemna 3 fete și 3 băieți în top 3.

„Colegii mei au însumat cele 22 de gale de până acum și au făcut două topuri de-a lungul celor 22 de ediții. Pentru că există un premiu de la Splend`or pentru cei care s-au regăsit cel mai mult în top 3:

„Pe locul 1 Mihai și Hatice

Pe locul 2 Vlad și Daiana

Pe locul al treilea Cătălina și Dani”, a anunțat Simona Gherghe la finalul emisiei de pe 21 iunie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Maria este de părere că Irina îl place pe Antonio și că acționează „din frustrare”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Cuplurile au participat la task-ul „Gătesc și iubesc”. Cine și ce premiu a câștigat

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Cuplurile au participat la task-ul „Gătesc și iubesc”. Cine și ce premiu a câștigat... Mireasa sezon 7, 21 iunie 2023. Mama Mariei a intrat în direct după comentariile la adresa fetei sale. Ce a trimis mama ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x