Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Dima, ”disputat” de două fete. Cine sunt cele care au împărțit casa în două tabere

Denisa și Sabrina ar place același băiat: Dima. Hatice a atras atenția asupra faptului că Sabrina s-ar fi arătat atrasă de Dima abia după ce Denisa și-a arătat intenția de a îl cunoaște.

Denisa și Sabrina ar place același băiat: Dima. Hatice a atras atenția asupra faptului că Sabrina s-ar fi arătat atrasă de Dima abia după ce Denisa și-a arătat intenția de a îl cunoaște.

Antena 1

În timp ce Denisa discuta cu Hatice și alte concurente pe terasă, Sabrina și Andreea erau singure în dormitor. ”N-am pățit așa ceva niciodată și e urât. De ce trebuie să existe discuții și mai ales de acum?”, a spus Sabrina într-o discuție cu Andreea.

Dima, disputat de două fete de la Mireasa sezon 7. Cine îl place

”Am răspuns, am spus de la bun început. Două fete pe care-mi doresc să le cunosc sunt Denisa și Sabrina. Depinde și de ele dacă vor în continuare să ne cunoaștem. Am simțit că sunt prima opțiune pentru Denisa și Sabrina. Nu cred că a fost dezamăgită Sabrina pentru că nu m-am pus în spatele ei, sunt niște lucruri în comun. M-am dus la Denisa pentru că am simțit o privire, o telepatie”, a zis Dima.

Întrebate de ce consideră că Sabrina a făcut ceva rău, fetele au explicat. ”Sabrina a susținut că vrea să cunoască toți băieții. Ea a susținut de la început că vrea să cunoască toți băieții. Când a văzut că Denisa a zis de Dima și ea repede... Nici nu a vrut să zică.”, a zis Irina.

Denisa a afirmat că Sabrina i-a spus că îl place pe Dima, dar a rugat-o să nu le zică fetelor. Totuși, mai târziu, Sabrina ar fi anunțat acest lucru. Denisa spune că a fost pusă într-o situație neplăcută.

Sabrina: ”Fetele au sărit cumva că nu-mi mai place de Mihai că a zis că nu mă place. Am zis că nu mai vreau să zic de cine îmi place. (...) Cred că Dima a simțit felul în care îl privea. Nu cred că are nicio explicație de ce i-am trimis bilet”.

Dima i-a răspuns la bilet, iar băiatul a afirmat că le place pe ambele, dar vrea să le cunoască mai bine înainte de a lua o decizie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezonul 5. Cum s-a fotografiat Yana după despărțirea de Andrei. Tânăra a acaparat toată atenția susținătorilor... Mireasa sezon 7, 23 ianuarie 2023. Andrei a plâns isteric în baie după ce băieții l-au acuzat că se victimizează...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x