Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Dani și Andrei au avut o dispută, după ce au discutat despre Simona: „Vorbești aiurea”

Dani și Andrei de la Mireasa au avut o dipută, după ce au discutat despre Simona. Fata a fost deranjată că a reprezentat subiectul unui dialog.

Colaj cu Dani și Andrei Galerie
Dani și Andrei au avut un confict în casa Mireasa, în urma discuțiilor purtate despre Simona | Antena 1

Dani și Andrei au avut o discuție, unde iubitul Daianei a comparat-o pe Simona cu regina care vrea ca Andrei să stea drepți în fața ei. Dani l-a întrebat în reptate rânduri pe Andrei dacă este bine, iar în clee din urmă acesta a recunoscut că nu. Ulterior, Simona s-a arătat deranajtă pentur că a fost subiect de disucție.

„Dacă te roade de mine, vino și spune-mi”, a spus Simona, de față cu doamna Loredana.

„Ferește-te de Simona. Dacă te prinde ți-a rupt capul. A făcut ca trenul. Simona a zis că dacă lui îi place să fie călcat în picioare de o femeie, care e problema ta? Nu ești tu mai presus de părinți, de familii, să te bagi tu”, i-a spus doamna Loredana fiului ei.

Dani și Andrei au avut o dispută în casa Mireasa

„El a zis că are nevoie de păreri”, a răspuns Dani.

„Nu trebui să-ți dai cu părerea despre ceva care nu are legătura cu tine”, a spus și Daiana.

În timp ce Dani a susținut că Andrei i-a cerut o părere, Andrei a spus că Dani a fost cel care a inițiat discuția despre Simona.

„Nu i-am zis <<dă-mi, te rog, o părere>>. El a zis să vorbim despre Simona”, a spus Andrei, fapt care l-a făcut pe Dani să răbufnească:

„Ești nesimțit? I-ai spus mamei că am venit eu la tine să vorbim despre Simona? De ce-mi bagi cuvinte în gură aiurea. Acum îți schimbi cuvintele. La 30 de ani aveam pretenții. Vorbești aiurea, frate! Ai 30 de ani degeaba!”, a spus Dani.

„Dacă tu știi că pe Simona o deranjează, de ce mai vorbești cu băieții despre ea?”, l-a întrebat doamna Loredana pe Andrei.

„Nu o implicam pe ea. Nu am zis dă-mi un sfat despre...”, a spus Andrei, în timp ce Dani avea un dialog cu Daiana: „Nu știe să vorbească, habar n-are să se exprime, să lege două cuvinte”.

În emisia live de Mireasa, Simona Gherghe i-a cerut lui Andrei să descrie cum s-a simțit când Simona i-a adresat cuvinte grele.

„M-am simțit dezamăgit. Umilit e mult spus. Când mi-a zis că nu sunt în stare m-a deranja”.

„Pe tine nu te-a deranjat că Andrei nu e bine, ci că cineva din casă te-a inclus într-o discuție”, i-a spus Simona Gherghe Simonei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Ce părere au părinții Daianei despre Dani. Cumnata tinerei a intrat în direct... Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Fratele lui Andrei l-a sfătuit pe tânăr să pună punct cunoașterii cu Simona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x