Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Cine este Dani, noul concurent. Tânărul a intrat în casă alături de mama sa, doamna Loredana

În emisia live de Mireasa de pe 31 ianuarie 2023 a intrat un nou concurent. Noul băiat se numește Dani Florin Crăciun și a venit la show-ul matrimonial alături de mama sa, doamna Loredana.

Colaj cu Dani și doamna Loredana Galerie
Dani și doamna Loredana au intrat în competiția Mireasa | Antena 1

Dani vine din Ploiești, are 25 de ani și se consideră o persoană ambițioasă. De 3 ani de zile deține o afacere cu o vulcanizare și în paralel lucrează în străinătate, pentru a avea o stabilitate financiară.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost când m-am anturat cu niște prieteni. Eram pe distracții. O luasem razna și am deraiat de la drum”, a povestit Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Irina și Alex, schimb de replici acide în live: „Nu se mai oprește băiatul ăsta”

Cum s-a descris Dani, noul concurent din competiția Mireasa

„Am avut două relații serioase. Prima a început la adolescență, a doua a fost o relație matură. Eu am vrut să mă dezvolt financiar și n-am mai avut timp de plimbări și distracții. Acum sunt la stadiul în care vreau să mă distrez alături de jumătatea mea. Îmi doresc o femeie puternică, ancorată în realitate. Loialitatea, afecțiunea și atenția ar fi niște calități care mi-ar atrage atenția”, a mai spus băiatul.

Dani a spus că dintre concurentele sezonului 7 Mireasa i-au atras atenția două fete înalte.

„Consider că i-ar trebui opusul lui”, a spus doamna Loredana, întrebată ce noră își dorește.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Irina și Alex, schimb de replici acide în live: „Nu se mai oprește băiatul ăsta”... Gabriela Cristea, mărturisiri dureroase despre fosta căsnicie: „Mă înșela pe banii mei”. Ce a spus la Mireasa: Capriciil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x