Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Daiana a fost geloasă când a văzut imagini cu Dani la petrecerea burlacilor

În emisia live de Mireasa de pe 4 iulie 2023 au fost difuzate imagini cu o discuție între Dani și Daiana, unde fata îi mărturisea logodnicului că a avut un moment în care a fost geloasă.

Dani și Daiana, la Mireasa Galerie
Daiana a fost geloasă când a văzut imagini cu Dani la petrecerea burlacilor | Antena 1

Daiana i-a mărturisit lui Dani că a fost geloasă când a văzut imagini de la petrecerea burlacilor în care Dani apărea vorbind cu o domnișoară.

„Am fost geloasă. Mai și zâmbeai și mă gândeam, ce are emoții? Ce naiba Face? Pe moment m-am enervat. Dacă vedeam că dansezi nu eram geloasă, dar când am văzut apoi pe terasă, doar tu cu o dansatoare”, i-a spus Daiana lui Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlacilor

Ce a vorbit Dani cu o dansatoare

Dani i-a explicat că a avut un dialog foarte scurt cu dansatoarea, pe marginea a ceea ce văzuse în plasmă, de la petrecerea burlăcițelor.

„A arătat în plasmă cum Maria dansa pe scaun și eu eram blocat, apoi ea m-a luat de mână să mă întrebe de ce erau eu blocat la plasmă. și i-am zis că voiam să văd dacă era iubita mea acolo. Și m-a întrebat dacă să-i spună lui Antonio și i-am spus să-i spună dacă vrea”, a explicat Dani.

„Nu ies singurul gelos de aici. Eu mă bucur că simte și ea asta”, a mai spus băiatul.

„M-am și controlat să nu-mi fac filme pentru că nu știam contextul. În momentul ăla nu mi-a picat bine”, a spus Daiana în emisia live de Mireasa de pe 4 iulie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 iulie 2023. Cum s-au distrat fetele la petrecerea burlăcițelor. Ce s-a întâmplat când au venit dansatorii

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlacilor... Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Simona a răbufnit după ce a primit sugestii referitoare la atitudinea ei față de Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x