Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Fetele și-au ales rochia de mireasă, iar băieții au probat costumul de mire. Cum arată ținutele

Finaliștii sezonului 7 Mireasa și-au ales ținutele pe care le vor purta în ziua nunții de pe 10 iulie 2023. Fetele au strălucit în rochiile de mireasă probate, iar băieții au fost emoționați când și-au ales costumele.

Colaj cu fetele de la Mireasa Galerie
Fetele și-au ales rochia de mireasă, iar băieții costumul de mire | Antena 1

Fetele din sezonul 7 Mireasa au probat rochiile pe care le vor purta în finala de pe 10 iulie 2023. În emisia live de Mireasa de pe 4 iulie au fost difuzate imagini de la proba rochiilor de mireasă.

Fetele au avut câte două opțiuni în ceea ce privește rochia de mireasă: „Nici nu mi-am imaginat vreodată să probez o rochie de mireasă”, a spus Maria când a văzut rochiile de mireasă.

Finalistele sezonului 7 Mireasa au strălucit în rochiile de mireasă probate

Prima care a dorit să probeze rochii de mieasă a fost Hatice, care a mărturisit că visa de când era mică să se îmbrace în rochie de mireasă.

A doua fată care a probat rochia de mireasă a fost Maria, care a mărturisit că-i tremurau picioarele în timpul probei.

Cătălina a optat pentru o rochie simplă, cu crăpătură pe picior, chiar dacă în copilărie se imagina într-o rochie de prințesă.

Simona a fost îndrăgostită de ambele rochii probate, iar părerea colegelor a contat în alegerea ținutei.

Daiana a fost ultima care și-a ales rochia de mireasă și a mărturisit că s-a visat într-un model asemănător cu cel ales.

Și băieții s-au declarat mulțumiți de alegerile făcute. Mihai a optat pentru un sacou de culoarea lavandei, Andrei pentru un sacou negru, Dani pentru un sacou alb, Antonio pentru un sacou puțin mai închis față de culoarea lavandei, iar Vlad a fost atras de un sacou verde.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Simona a răbufnit după ce a primit sugestii referitoare la atitudinea ei față de Andrei... Mireasa, sezonul 3. Blaze, ipostaza tată-fiică ce i-a emoționat pe susținători. Cât de mult seamănă fetița cu tatăl ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x