Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 4 iulie 2023. Simona Gherghe le-a dat emoții Daianei și lui Dani în live. Ce le-a spus despre camera matrimonială

Simona Gherghe a făcut o glumă, dar și un anunț la finalul emisiei live de Mireasa de pe 4 iulie 2023. Prezentatoarea i-a anunțat pe telespectori că vor avea sesiuni live pe Facebook cu finaliștii sezonului 7, dar nu înainte de a le da emoții lui Dani și Daianei, care au petrecut o noapte în camera matrimonială.

Colaj cu Dani, Daiana și Simona Gherghe Galerie
Prezentatoarea Simona Gherghe i-a anunțat pe telespectorii Mireasa că vor avea sesiuni live pe Facebook cu finaliștii sezonului 7, dar nu înainte de a le da emoții lui Dani și Daianei | Antena 1

Simona Gherghe le-a spus lui Dani și Daianei că una dintre camerele video din camera matrimonială nu a fost acoperită, fapt care i-a speriat pe cei doi.

Dani și Daiana au avut parte de o noapte de intimitate în camera matrimonială, aoclo unde trebuie acoperite cu o pânză neagră cele două camere video.

Simona Gherghe le-a spus lui Dani și Daianei că au uitat să acopere una dintre camerele video din camera matrimonială, iar Dani s-a speriat, crezând că vor fi difuzate imagini din timpul nopții, ceea ce nu s-a întâmplat.

Dani și Daiana au avut parte de o nouă noapte în camera matrimonială de la Mireasa

„Eu mă duc în camera matrimonială. Puneți-vă dopuri, doamna Ana”, a spus Daiana înainte de a intra în camera matrimonială.

Dani a explicat în emisia live de Mireasa că pânza neagră chiar căzuse de me cameră, deși a pus-o seara.

„Chiar căzuse fularul. De pus am pus-o, dar când ne-am uitat de dimineață era căzută pânza”, a spus Dani.

„De-asta s-au crispat ei în halul ăsta”, a spus Simona Gherghe, amuzată de sperietura lui Dani.

Imaginile difuzate cu cei doi în camera matrimonială au fost cele surprinse înainte de stingerea luminii, când tinerii au vorbit despre ei și despre căsătorie.

Pe finalul emisiei live Simona Gherghe a anunțat că telespectatorii vor putea să ia contact live pe Facebook cu tinerii, începând de marți, 4 iulie 2023, de la orele 17:30.

„Astăzi și mâine și poimâine veți avea ultima șansă să intrați în legătură cu concurenții pe Facebook. Dani-Daiana de la 17:30 și Simona-Andrei de la 18:00, azi.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 3. Blaze, ipostaza tată-fiică ce i-a emoționat pe susținători. Cât de mult seamănă fetița cu tatăl ei... Mireasa, sezon 7. Zain a intervenit telefonic la Capricii, după imaginile cu el și animatoarea cu care a interacționat A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x