Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate.

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate. | Antena 1

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate.

Cum a fost această săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 7

Irina și Giulia au fost într-o cursă de eliminare. Prima a avut mai multe discuții în casa Mireasa, iar spiritele s-au aprins. Ea a susținut că simte cum ceilalți s-au aliat împotriva sa.

Irina s-a certat cu Maria, dar și cu doamna Loredana, pe care a acuzat-o că provoacă certuri în casa Mireasa. Cu prima s-a împăcat, dar nu și cu mama lui Dani.

Un alt scandal a fost cel dintre Roberto și ceilalți băieți. El s-a supărat pentru că Dima și Dani nu l-au ajutat, deși i-au promis, dar și pentru că au existat glume pe seama lui la cina cu Iuliana.

De aici lucrurile au degenerat și zeci de minute tinerii s-au certat în direct, dar și în afara emisiunii.

Joi, 6 aprilie 2023, Antonio și Maria s-au declarat un cuplu. Cei doi s-au sărutat și au făcut astfel un pas mare, pe care mulți îl așteptau.

În aceeași emisie, Hatice și doamna Loredana s-au certat brusc în live, deși în urmă cu doar câteva săptămâni se țineau de mână și erau foarte apropiate.

În această săptămână, o nouă concurentă a intrat în casa Mireasa. Este vorba de Iuliana, care s-a apropiat de Roberto, deși primul care i-a atras atenția a fost Antonio.

Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ca de fiecare dată, telespectatorii au fost alături de favoriții lor și au votat în funcție de evenimentele din casa Mireasa. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 7 aprilie 2023:

TOP 3 FETE

1. Hatice

2. Daiana

3. Cătălina

4. Simona

5. Sabrina

TOP 3 BĂIEȚI

1. Mihai

2. Dani

3. Vlad

4. Dima

5. Andrei

Mama Săptămânii: doamna Loredana.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezonul 5. Larisa și-a acoperit trupul doar cu un prosop. Cât de sexy este fosta concurentă a show-ului matrimon... Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Giulia. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x