Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Antonio a vorbit la telefon cu mama Mariei. Nimeni din familia băiatului nu a răspuns

Antonio și Maria ar fi trebuit să vorbească și ei cu un membru din familia partenerului, pentru a adresa întrebări. Din păcate, nimeni din partea lui Antonio nu a răspuns la telefon.

Maria și Antonio Galerie
Antonio a vorbit la telefon cu mama Mariei, dar nimeni din familia băiatului nu a răspuns | Antena 1

Antonio i-a adresat întrebări mamei Mariei, dar nu înainte de a-și cere scue pentru incidentul de la petrecerea burlacilor.

Antonio: „Îmi cer scuze pentru petrecerea burlacilor. Îmi e și rușine să vorbesc cu dumneavoastră.

Mama Mariei: A suferit mult după despărțirea de tatăl lui Amir

Mama Mariei: Puțin

Antonio: Sunt tiparul ei d ebărbat?

Mama Mariei: Da

Antonio: Vă mințea Maria în copilărie?

Mama Mariei: Nu

Antonio: O vedeți shimbată pe Maria de când e cu mine?

Mama Mariei: Da. în bine

Antonio: Credeți că sunt potrivit pentru fata dumneavoastră

Mama Mariei: Da

Antonio: Sunteți supărată pe mine?

Mama Mariei: Nu sunt supărată. Ai binecuvântarea mea. Să fiți alături unul de altul. Să vă susțineți în continuare”.

Cum a reacționat Maria când a văzut că mama lui Antonio nu răspunde la telefon

Mama lui Antonio nu a accptat convorbirea telefonică.

„Toate bune. Ce pot să zic? Cu siguranță va veni și momentul în care vom sta la o masă și vom discuta ca oamenii”, a spus Maria când a aflat că nu va vorbi cu nimeni din familie.

„Nu neapărat că îmi pare rău. Dar înțeleg că nu vrea să se mai implice în ce ține de această emisiune, dar tind să cred că vom purta un dialog”, a declarat Maria în emisia live de Mireasa de pe 7 iulie 2023.

„Am avut emoții când am vorbit cu mama Mariei. Nici nu mă așteptam să răspundă. Dacă o văd pe Maria fericită mă simt și eu ok”, a spus Antonio în emisia live de Mireasa, 7 iulie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor... Mireasa, sezon 7. Irina a răspuns curiozităților fanilor, la scurt timp de la eliminare. Ce a spus despre cearta ei cu M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x