Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 martie 2023. Concurenții și-au revăzut mamele. Emoțiile au atins cote maxime

Șapte mame intră astăzi în casa Mireasa, de 8 martie 2023. Iată cum au fost întâmpinate doamnele și de ce au curs lacrimi.

Mireasa sezon 7, 8 martie 2023. Concurenții și-au revăzut mamele. Emoțiile au atins cote maxime Galerie
Șapte mame intră astăzi în casa Mireasa, de 8 martie 2023. Iată cum au fost întâmpinate doamnele și de ce au curs lacrimi. | Antena 1

Tinerii au pregătit cadouri și flori pentru cele mai importante ființe din viața lor. Mihai i-a scris mamei o scrisoare și aceasta a citit-o cu lacrimi în ochi. Mihai s-a emoționat foarte tare și Hatice a lăcrimat, foarte emoționată de cuvintele iubitului său.

Concurenții și-au revăzut mamele. Emoțiile au atins cote maxime

Revederea a fost emoționantă și pentru Simona, a cărei mamă a venit de 8 martie 2023 în casa Mireasa.

Ea i-a citit rândurile și ambele s-au emoționat tare. Următoarea mama care a intrat a fost cea a Denisei. ”Frumoasa mea”, cum îi spune concurenta, a rugat-o pe fiica sa să-i citească scrisoarea pentru că emoțiile au copleșit-o.

Denisa abia a urmărit rândurile pentru că în scrisoare și-a expus toate sentimentele pentru mama sa.

Și mama Andreei a venit alături de fiica sa de 8 martie 2023. Aceasta a povestit că au o relație unică. Andreea a fost acolo lângă mama, care și-a pierdut un braț în urma unui accident. Fata avea atunci 12 ani.

Mama lui Roberto a venit din Olanda pentru a își susține fiul. De 8 martie, acesta s-a topit și i-a citit rândurile scrise.

”Roberto este foarte lipicios. De multe ori i-am zis să nu se mai bage așa în sufletul omului. Așa este și acasă. Trebuie să aibă răbdare. Lucrurile merg încet”, a zis mama lui Roberto despre interacțiunile lui cu Giulia.

Mama Sabrinei a venit și ea. Tânăra i-a citit scrisoarea pe care i-a făcut-o cu ocazia zilei de 8 martie 2023.

Spre surprinderea lui Dima, și mama lui a venit. De emoții, a vărsat și vaza în care se aflau florile pentru mame. Cei doi s-au îmbrățișat cu foc și au plâns împreună.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa 2021, sezonul 5. Ce urare emoționantă i-a făcut Leo de la Mireasa mamei sale, Doamna Dana. Cum a surprins-o... Mireasa sezon 7, 8 martie 2023. Reacția băieților când au văzut imaginile cu striperii în casa fetelor...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x