Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Bogdan, gest surprinzător în live. Ce a făcut când a văzut imaginile cu Irina și Alex

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii Bogdan i-a dat drumul la mână Irinei, supărat fiind de situația care s-a creat în timpul task-ului cătușelor, dar și după el.

Colaj cu Bogdan, Irina și Alex, la Mireaa: Capriciile Iubirii Galerie
Bogdan și Irina au avut un schimb de replici la Mireasa: Capriciile Iubirii. | Antena 1

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 2 martie 2023 au fost difuzate imagini în care Irina se confesa fetelor desprevmomentul în care iubitul ei i-a spus: „Te duci forțat după Alex? Așa ai ajuns?”

„Sunt supărată pe el. Eu mă străduiam și tu...”, a spus fata. În platoul emisiunii de la Antena Stars, Irina a povestit că ea și Alex aveau o înețelegere, iar atitudinea lui Bogdan nu-și avea locul.

Andreea, cea care a făcut echipă cu Bogdan la task-ul cătușelor a mărturisit că l-a oprit de dimineață pe Bogdan să-și dea cătușa jos.

„Am vrut să o dau jos. Mă sufoca cătușa. Nu o mai suportam”. a spus concurentul Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 martie 2023. Alex și Irina, în lacrimi, după replicile jignitoare ale lui Bogdan, la task-ul cătușelor

Bogdan s-a supărat după ce a văzut imagini cu Irina și Alex, în casa Mireasa

La un moment dat, Bogdan nu a mai vrut să o țină de mână pe Irina.

„Când eu stau lângă Alex și el îmi spune că mă bucur că în sfârșit la mine e puterea, la mine e cheia, normal că mă simt. Irina, gândim și noi fluent un pic?”, a spus Bogdan,

„Nu știe ce vrea. Se contrazice”, a mai spus băiatul.

Ulterori, Bogdan a vizionat imagini cu irina și Alex care s-au înțeles bine în timpul task-ului cătușelor. Bogdan a precizat că nu se simte confortabil când privește acele imagini și că a fost deranjat în special pentru că irina nu i-a ținut partea în conflictul cu Alex.

„Nu trebuia să te simți umilit. Și nici eu nu mă simt umilită de ce a făcut Alex de față cu toată lumea”, i-a spus Irina lui Bogdan.

„De ce te agiți acum? Dacă tu ai dreptate de ce te agiți? Ok, Irina”, a spus Bogdan.

[ivm guid=9Pz5WKmgV3u]

„Am avut o discuție cu ea în 2 pauze, am crezut că a înțeles și vin în seara asta la Capricii și ea continuă să-i dea dreptate lui Alex. Putea să spună Bogdan a greșit și atât. Mie așa mi se pare că tot îi ține partea. Treaba asta mi-o spui mie în particular. Nu-mi face plăcere să-i văd pe amândoi. Mi se pare că a greșit și Irina. Ea nu ar fi trebuit să-i țină partea lui Ale. M-a deranjat pentru că am văzut clipul în care Irina îi dădea dreptate lui Alex”, a spus Bogdan la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 4. Petrică și Ela, ipostază tandră la scurt timp de la evenimentul trist din viața lor. Cum au fost sur... Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x