Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce au transmis Maria și Antonio la aniversarea a 5 luni de căsnicie. Cum au apărut în online

Maria și Antonio au aniversat 5 luni de căsnicie în Anglia. Foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa au publicat o imagine într-o ipostază tandră.

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio au împlinit 5 luni de căsnicie | Antena 1

Maria și Antonio i-au încântat pe cei care i-au susținut în cadrul sezonului 7 Mireasa cu cea mai recentă apariție a lor. Cei doi foști câștigători Mireasa au publicat o fotografie realizată în timp ce se sărută.

Ipostaza tandră în care s-au lăsat fotografiați a fost o confirmare pentru fani că cei doi au o căsnicie fericită: „Aniversare fericită nouă”, a transmis Antonio pe rețelele sociale, în dreptul imaginii în care apare alături de soția sa.

Cum s-au fotografiat Maria și Antonio în Anglia. Cei doi foști câștigători Mireasa au apărut în online, după o perioadă de tăcere

De când s-au stabilit în Liverpool, Antonio și Maria nu au fost foarte activi pe rețelele sociale, așa cum i-au obișnuit pe urmăritori. Totuși, cei doi și-au făcut timp să publice o fotografie de la sală.

Maria și Antonio, foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa, s-au stabilit în Anglia. Cei doi au ales Liverpool ca oraș în care să locuiască.

După ce au ajuns în Anglia Antonio și Maria nu au fost foarte activi pe rețelele sociale deoarece au fost ocupați cu mutarea în locuința închiriată, însă recent cei doi au reînceput să intre live cu susținătorii lor.

Fiind tehnician unghii Maria a plecat în Anglia decisă să profeseze în acest domeniu. Astfel, soția lui Antonio și-a creat o pagină de Facebook unde va posta imagini cu manchiuri realizate de ea și i-a anunțat pe cei care o urmăresc că: „În curând îmi voi începe activitatea în Liverpool”. În dreptul imaginii, Maria a pus un emoticon cu unghii.

„Casa e închirie. Foarte puține persoane reușesc să aibă proprietăți în Anglia. Din punctul de vedere al oportunităților pe care le avem îmi place aici, dar din punct de vedere al familiei… în România”, a spus Maria într-un live pe TokTok.

„Am casa asta închiriată de 2 ani și ceva. Sunt multe de aranjat în casă”, a spus Antonio, soția sa precizând că este vorba despre o casă mare, dar: „Nu locuim chiar singuri”.

De când au câștigat Finala sezonului 7 Mireasa, adică de pe 10 iulie 2023, cei doi nu s-au angajat, deoarece și-au propus să meargă să muncească în Anglia.

„Noi dorim să plecăm în Anglia, am rezolvat încurcăturile cu buletinul. Avem planuri de viitor și cu o afacere. Cât am stat acasă nu ne-am angajat pentru că aveam de gând să plecăm”, au spus cei doi soți la Antena Stars.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Antonio Anghel revine pe micile ecrane și dezvăluie „aura de om bun” a lui Cheloo

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Leo de la Mireasa, apariția surprinzătoare de pe rețelele de socializare. Ce mai face și cum arată după zvonul despăriți... Mireasa sezonul 8, 11 decembrie 2023. Imagini de la cererea în căsătorie a lui Marius și a Ioanei. Surpriza a fost total...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x