Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce postează Andrei și Simona, după ce băiatul a confirmat despărțirea

Simona a publicat mai multe imagini pe rețele sociale, de când și-a schimbat numele în online din Macovei în Lincan.

Andrei și Simona Galerie
Andrei a confirmat despărțirea de Simona. Cei doi s-au căsătorit în Finala sezonului 7 Mireasa | Antena 1

Andrei a confirmat separarea de Simona. În timp ce băiatul postează imagini cu barul său mobil, fata publică imagini de acasă, în timp ce se relaxează. Fata și-a filmat grădina cu lalele, cafeaua de dimineață și a publicat o imagine înduioșătoare în timp ce își ține în brațe cățelușul, semn că el îi este alături și îi alină suferința în această perioadă dificilă.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

Ce postează Andrei și Simona după ce băiatul a confirmat despărțirea. Cine îi e alături fetei

Andrei a publicat un videclip de la un eveniment la care a participat ca barman, iar Simona s-a pozat ținându-și în brațe cățelul. Dacă tânărul s-a refugiat în muncă, pare că fata are nevoie de puțină odihnă și liniște. Pe fundalul imaginilor, tânăra a atașat melodii relaxante precul „Little things” (n.r. lucruri mărunte)

Simona a renunțat la numele de Macovei pe rețele sociale. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a revenit la numele de Simona Lincan pe contul ei de Instagram. Schimbarea vine după ce în mediul online oamenii s-au întrebat dacă ea și Andrei mai sunt împreună. Andrei Macovei a răspuns negatriv la întrebarea: „Mai ești cu Simona?.

„Succes în ceea ce ți-ai pus în gând. Mai ești cu Simona?”, a vrut o doamnă să știe. Andrei a răspuns: ”Mulțumesc, nu mai sunt”.

Chiar dacă Simona nu a confirmat cu subiect și predicat despărțirea, a făcut și ea un gest care confirmă despărțirea de Andrei și anume trecerea de la numele de Macovei la cel de Lincan.

Simona și Andrei ar fi împlinit 9 luni de căsnicie pe 10 aprilie.

Ruptura nu s-a produs de mult timp, ținând cont că de faptul că în februarie cei doi participau împruenă la ziua de cuplu a lui Hatice și Mihai, iar Andrei s-a filmat de Ziua Îndrăgostiților pregătind o surpriză pentru Simona.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Gestul făcut de Simona după ce Andrei a confirmat despărțirea

Simona și Andrei au devenit familia Macovei în Finala Mireasa, sezon 7

Înainte să spună ”DA” în fața primarului, Andrei și Simona de la Mireasa sezonul 7 și-au făcut jurăminte.

„Pot să-ți spun că îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și că ai fost lângă mine mereu. De astăzi nu o să mai fim tu și eu. O să fim noi. Acea familie fericită și unită. Mă bucur că mi-ai dat ocazia să-ți fiu astăzi și pentru totdeauna soție”, a spus Simona.

„Acum că ai zis tu, m-ai terminat. Însemni totul pentru mine. Ești ce e mai frumos și mai bun. Îți voi fi alături. Te voi iubi necondiționat. Îți mulțumesc că exiști. Te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni vreodată””, a spus Andrei.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp după ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei... Mireasa, sezon 6. Alex Ungureanu a început „un nou capitol” în viața lui. Ce a transmis în online fostul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x