Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Conflict între Maria-Antonio și Mihai-Hatice în pauza publicitară. Cum a reacționat doamna Eleonora

În pauza publicitară din timpul galei de vineri, 23 iunie 2023 de Mireasa, a existat un conflict între cuplurile Mihai-Hatice și Maria-Antonio. Doamna Eleonora, „mama adoptivă” a ambelor cupluri, a încercat, fără izbândă, să aplaneze cearta.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
În pauza publicitară din timpul galei de vineri, 23 iunie 2023 de Mireasa, a existat un conflict între cuplurile Mihai-Hatice și Maria-Antonio. | Antena 1

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 23 iunie 2023, au fost difuzate imagini cu cearta izbucnită între Antonio și Hatice, la care s-au alăturat și Mihai și Maria.

„Mereu simți, Hatice, să intri tu! O ținem tot așa, dragii mei!”, i-a spus Antonio lui hatice în pauza publicitară.

„Antonio, care e problema ta? Vezi să nu tremur, Antnio! Impresionează-ne!”, a răspuns Hatice.

„Chiar vrei să te impresionez?”, a întrebat retoric Antonio.

Cum a reacționat doamna Eleonora, „mama adoptivă” a ambilor băieți, când a văzut că s-au încins spiritile în pauză galei Mireasa

„Hatice, eu aș fi atentă la ce afirmații face iubitul tău despre tine. Cu toate că nu te vede o femeie atât de cuminte, vede potențial în tine. Vezi să nu devii următoarea lui susținătoare”, a răspuns Maria.

„Eu mi-aș pune un semn de întrebare la tine și la Antonio, sincer. Cum de în două săptămâni v-ați logodit și vă iubiți? Mai vrei și familie. Tu ai noroc că n-a venit în casă Beatrice”, a răspuns Mihai.

„În momentele astea trebuie să existe toleranță. E foarte obositor inclusiv pentru noi. Terminați, oameni buni!”, a intervenit doamna Eleonora.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 iunie 2023. Irina, gest neașteptat față de Cătălina, în contextul „războiului” ei cu Maria

Doamna Eleonora este prinsă la mijloc în acest conflict, pentru că este mama adoptive a ambilor băieți.

„Eu m-am referit la toți din casă să înceteze. Deja este obositor și pentru noi. Să lupte pentru ei, dar nu cu ceilalți”, a spus doamna Eleonora la Antena Stars.

Hatice nu a fost de acord cu intervenția doamei Eleonora, considerând că li s-a adresat doar ei și lui Mihai s-a adresat.

„E diferit, doamna Eleonora. Noi de fiecare dată v-am ascultat. În schimb, de cealaltă parte când ați încercat să vorbiți, ați fost respinsă”, a spus Hatice.

„Nu mai vreau să încetez! Cum spuneți dau! Hatice, tu știi să vorbești cu altcineva despre persoana are trece pe lângă tine ca să auzi și să instigi”, a spus Antonio.

Citește și: Insula iubirii sezonul 7. Mihai Grosu a participat la castingul emisiunii, în rolul de ispită. Ce spunea concurentul Mireasa

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 3. Cât de frumoasă este fiica Izabelei și a lui Blaze. Foștii concurenți au publicat prima imagine cu chi... Mireasa, sezon 7. Dani și Daiana au vorbit cu Irina despre Maria și Antonio. Ce au spus: „Voi nu erați prieteni?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x