Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Doamna Nadia nu a vrut să vorbească în campania electorală pentru Finală. Care a fost motivul

Finaliștii Mireasa au fost invitați să-și facă puțină „campanie electorală” înainte de nunțile care vor avea loc pe 22 decembrie 2023.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Doamna Nadia nu a vrut să vorbească în campania electorală pentru Finală | Antena 1

Dintre cei singuri, Andreea a decis să-i susțină pe Bia și Robert. Daria și Adrian, precum și Bogdan și-au exprimat imparțialitatea.

„Dorim să menționăm că nu dorim să susținem niciun cuplu din csa Mireasa. Noi suntem imparțiali!”, au spus Daria și Adrian.

Întrebată în emisia live de ce nu o susține pe Bia, prietena ei, Daria a răspuns: „Cosnider că la fel de dragi îmi sunt și Madi și Ana și nu pot să mă duc de partea cuiva. Eu îi susțin pe toți”

„Știam. Nu afectează prietenia noastră cu nimic”, a reacționat Bia.

Madi și Sergiu le-au avut alăuri pe doamnele Maria și Nadia. De ce nu a vrut să vorbească mama lui Sergiu

Madi și Sergiu și-au susținut mesajul de campanie alături de doamna Nadia și de doamna Maria. Totuși, doamna Nadia a fost reticentă și nu a dorit să spună prea multe în fața camerei. Doamna Nadia le-a spus anterior doamnelor Maria și Mirela că nu vrea să vorbească.

„Am dori să ne susțineți în continuare și să pictăm împreună acel tablou al vieții noastre despre care ne-ați spus în scrisori”, a spus Madi.

Sergiu a fost nemulțumit că mama lui nu a dorit să țină un discurs, de teama să nu lase loc de interpretări. Băiatul a simțit că mama sa avea o frământare.

În emisia live mama lui Sergiu a recunoscut care a fost motivul reticenței sale.

Doamna Nadia a povestit cum la pensiunea unde au fost mamele fără camerele de filmat, un domn i-a spus că ar fi bine să nu mai vorbească:

„M-a avertizat cineva că vorbesc prea mult și că ar fi cazul să nu mai vorbesc atât, pentru că nu e bine pentru ei”, a spus doamna Nadia.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Cum s-au pozat Raluca, Denisa și Ana Maria de la Mireasa pe Instagram, împreună. Ipostaza în care au apărut fostele conc... Mireasa sezon 8, 20 decembrie 2023. Pe cine au avut alături Bia și Robert în campania pentru Finală. De ce Daria nu i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x