Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Conflictul dintre Daria și Bia pe o parte și Ioana pe cealaltă parte a continuat în casa Mireasa. Marius a dorit să-i ia apărarea iubitei sale, însă a ajuns să jignească.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Bia și Daria sunt în mijlocul unui conflict cu Ioana | Antena 1

În calitate de iubit al Ioanei, Marius a intervenit în conflictul în care se află Ioana. Robert, ca iubit al Biei, i-a atras atenția lui Marius pentru jignirile pe care le-a adus.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat după task

Marius, jigniri la adresa fetelor care au numit-o falsă pe Ioana

„Mă uit ca la două oi care plescăie la aceeași mână de iarbă și behăie una la alta. Se vede și Luiza asta vreun model de urmat. Sunt niște terminate”, a spus Marius referindu-se la Bia, Ioana și Luiza.

Robert a ținut să-i atragă atenția lui Marius în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023.

„Când ele au adus argumente tu ai ales să jignești. Asta automat te-a făcut să pierzi tot”, i-a spus Robert lui Marius.

Întrebate care este miza acestui conflict, fetele au concluzionat că nu au o miză anume: „Doar mi-am exprimat părerea. Nu am negat că am bârfit. Eu mi-am asumat. Am zis să justific să vadă toată lumea de ce nu cred în relația Ioanei și a lui Marius.”, a spus Bia în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furib... Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x