Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furibundă

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii tensiunile nu au întrziat să apară. Marius chiar și-a expimat intenția de a părăsi platoul, nemulțumit fiind de comentariile făcute în special de Daria și Bia la adresa Ioanei.

Colaj cu Marius și Ioana Galerie
Marius a avut o reație furibundă la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Daria și Bia au discutat despre Ioana și au acuzat-o că face anumite gesturi de dragul camerei de filmat. Luiza a folosit și ea cuvântul „falsitate” când a vorbit despre Ioana. Fetele au fost prezente la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a discuta despre acest subiect cu Ioana, însoțită de Marius, însă s-a iscat un nou conflict.

Bia și Daria au explicat de ce o consideră pe Ioana falsă:

„Ioana s-a băgat în fiecare subiect din casă. Mă enervează. Face lucruri pentru a da bine la cameră”, a spus Daria.

„Nu poți să vii să-mi spui mie ceva negativ și apoi să te duci să iei persoana aia în brațe și să spui da, tu ai dreptate”, a spus Ioana referindu-se la faptul că Ioana a spus că a fost dezamăgită de gestul lui Madi de a o susține pe Luiza la cursa de eliminare la care s-a aflat și Marius.

Citește și: Mireasa sezon 8, 5 decembrie 2023. Scandal de proporții între doamna Anina, Robert și Bia. Mama băiatului, vorbe extrem de grele

Marius, reacție furibundă în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii

„Până să te votăm în gală nu aveai nimic să comentat. Până să mă duc la doamna Anina Bia nu avea o problemă”, a spus Ioana.

Marius s-a uitat urât la Daria și Bia și a ridicat tonul spunând:

„N-aveți și voi pic de obraz! V-ați luat de ea că e sensibilă și plânge! S-au găsit foamea, invidia și paguba să discute Hoțul strigă hoțul, doamna Gabriela! Hai că nu mai vreau să stau aici! Hai, puiule să mergem!”.

Ioana a refuzat să se ridice împreună cu Marius de pe canapea, iar Gabriela Cristea i-a atras atenția că e nepoliticoasă intenția lui de a pleca din live.

„Eu cred că n-ai înțeles unde ești, Marius! Eu te-am invitat aici și tu vrei să te ridici și să pleci. Ai venit aici în platou, nu la Bia sau Daria acasă”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Tatăl Biei a intrat în direct după tensiunile apărute între fiica sa, Robert și doamna Anina. Cui îi dă dreptate

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea... Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x