Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Ce antecedente penale are Bogdan. Tânărul a făcut o mărturisire care a „șocat-o” pe Madi

Bogdan a povestit în direct la Mireasa, în emisia de pe 8 septembrie 2023 că are dosar penal, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului.

Colaj cu Bogdan Galerie
Bogdan de la Mireasa a mărturisit că are antecedente penale | Antena 1

După ce Madi a povesti că foștii ei parteneri au avut vicii care au determinat-o să-i părăsească, Bogdan a făcut o mărturisire neașteptată despre propriul trecut. „E foarte interesant paradoxul. Am trecut prin toate viciile, am antecedente penale și eu le-am cerut părinților mei să divorțeze”, a spus Bogdan la Miresa, Capriciile Iubirii, fapt care a pus-o pe gânduri pe Madi.

„În seara asta am avut o surpriză foarte șocantă. Bogdan a spus ceva despre viața lui. Cumva ceva de genul: viața este un paradox. Și a enumerat câteva vicii pe care eu nu le-aș accepta, dar el le-a făcut pe toate. Chiar nu mă așteptam. Aștept să vorbesc cu el, să-mi explice și mie. A făcut precizarea asta pe ultima sută de metri și m-a lăsat așa… Parcă zici că trecutul mă urmărește… Să dau tot de genul ăsta de persoane”, le-a spus Madi fetelor.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Simona Gherghe, discurs emoționant în direct, despre copiii care nu apreciază munca părinților

Ce a povestit Bogdan în direct la Mireasa

În emisia live de Mireasa de pe 7 septembrie 2023, Bogdan a dezvăluit ce antecedente penale are:

„Am dosar penal. După noaptea de revelion 2020. Am fost la un club în Cluj. Apoi am mers am dormit 3 ore jumate-4. M-am urcat în mașiă și am vrut să merg acasă. Am fost oprit de poliție. În circulație aveam alcool. la analize a ieșit că era în scădere, dar a fost pest elimita legală și așa am ajuns în instanță. Ăsta e dosar penal. Am mai avut un dosar cu cupajul urechilor la câine. Câinele meu a avut un accident de canisă, a fost puțin franjurat și estetic i-am cupat urechile. Antecedentele penale pot să vină din foarte multe lucruri. La jocuri de noroc am mai jucat.

Doamna Crina a ținut să precizeze că nu e dependent nici de jocuri de noroc, nici de alcool.

În ceea ce privește substanțele interzise, Bogdan a încercat să vadă cum reacționează.

„Apreciez că a spus singur, fără să-l întreb eu Nu mă deranjeză, dacă și-a dat seama ce a greșit”, a spus Madi.

„Dacă era vreo dependență, nu eram aici unde nu am acces la nimic”, a spus Bogdan.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Cine este Alina. Tânăra a fost încercată de viață. Ce poveste are concurenta

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Simona Gherghe, anunț important! Ce se va întâmpla în gală: „E prima oară în acest s... Mireasa, sezonul 2. Claudia Shik a născut. Prima imagine cu băiețelul ei. Ce a publicat în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x